Blizanci na SEDMOM NEBU, Škorpija na IVICI, Lav ima NOVU ljubav, Rak pred RASKIDOM… Evo šta vas očekuje u LJUBAVI u narednoj nedelji!

Blizanci na SEDMOM NEBU, Škorpija na IVICI, Lav ima NOVU ljubav, Rak pred RASKIDOM… Evo šta vas očekuje u LJUBAVI u narednoj nedelji!

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u nedeljnom horoskopu šta vas čeka u ljubavi u narednoj sedmici. Ti znaka čekaju velike promene na polju ljubavi, pročitajte da li ste vi u pitanju…

 

OVAN

Ovnovi koji su slobodni će u toku naredne nedelje upoznati jednu jako zanimljivu osobu s kojom će početi sa se druže malo više. Ovaj odnos bi lako mogao prerasti u ljubav.

Zauzeti će pokušati da našu više vremena za ljubav. SLedi vam jedno iznenađenje krajem nedelje.

 

 

 

BIK

Zauzeti Bikovi će pokušati više vremena posvetiti partneru i posvetiti se malo više vezi u kojoj su. Lepi dani ispred vas, samo zadržite romantično raspoloženje.

Slobodni Bikovi su se uspavali i ne pokušavaju ništa na ljubavnom polju. Trgnite se malo, obucite svoje najlepše odelo i pokažite da u vama još ima žara.

 

 

BLIZANCI

Zauzeti Bliznaci će biti u obavezama naredne nedelje ali će krajem nedelje imati priliku da uživaju sa partnerom kao nikada do sada. Čeka vas nešto zaista lepo.

SLobodni Bliznaci biće jako poželjni naredne nedelje. Plenićete pažnju suprtnog pola i bićete neodoljivi. Moguća tajna veza.

 

 

RAK

Rakovi koji su u vezama imaće neke probleme sa partnerom u narednoj nedelji. Nećete se slagati oko nekih važnih stvari pa će doći do konflikta. Pazite kako se postvaljate u celoj situaciji, da se ne bi pokajali zbog svojih reči.

Slobodni će u toku naredne nedelje zbližiti se sa jednom osobom koja će uneti radost u njihov život.

 

 

LAV

Slobodni Lavovi će imati jako lepu i uspešnu nedelju na polju ljubavi. Mogućw je da ćete ući u ljubavnu vezu sa jednom osobom koja vam se dopada neko vreme.

Zauzeti Lavovi biće puni strasti i ljubavi, očekuje ih zaista prelepa nedelja.

 

 

DEVICA

Device koje su u vezama imaće neke nesuglasice u vezi. U drugoj polovini nedelje sve će doći na svoje.

Slobodne Device imaće lepih ljubavnih prilika naredne nedelje. Zaista ćete uživati u pažnji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3