Devica u ZABRANJENOJ ljubavi, Blizancima stižu VAŽNE VESTI, Lava čeka SUDBINSKI SUSRET… Evo šta vas očekuje SLEDEĆE NEDELJE!

Devica u ZABRANJENOJ ljubavi, Blizancima stižu VAŽNE VESTI, Lava čeka SUDBINSKI SUSRET… Evo šta vas očekuje SLEDEĆE NEDELJE!

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u nedeljnom horoskopu šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja do 3. februara…

 

OVAN

POSAO

Pred Ovnovina nedelja puna izazova na polju karijere. Moraćete dobro da upregnete ako želite ostvariti neke rezultate. Prihvatite izazov i dajte sve od sebe, rezultati neće izostati.

 

LJUBAV

Oni koji su u vezama znatno će popraviti odnos sa partnerom u toku naredne nedelje. Imaćete njegovu podršku i ljubav a vi bi trebali prirediti nešto lepo i iznenaditi ga. Oni koji su slobodni imaće priliku da se kreću u krugu ljudi koje slabo poznaju. Tu bi vam se moglo svašta zanimljivo izdešavati.

 

ZDRAVLJE

Više vremena provodite na zraku.

 

 

BIK

POSAO

Morate pronaći pravi balans kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da je neki vaš trud bio uzaludan, ali u narednoj nedelji imaćete mogućnost da popravite stvari.

 

LJUBAV

Bikovi u vezama u narednoj nedelji tražiće pažnju i podršku partnera a neće je pronaći u količini koju očekuju. Morate da razumete da se ne vrti baš ceo svet oko vas. Oni koji su slobodni su uporni i ne odustaju od plana da pronađu ljubav. I ne treba da odustajete, zračićete posebnom energijom, ovo je vaše vreme, samo napred.

 

ZDRAVLJE

Bikovi moraju strpljivo da se posvete svom telu. Potrebno je ulaganje i trud.

 

 

BLIZANCI

POSAO

Blizanci imaju velike planove što se tiče karijere i nekih posebnih poslova i projekata. Važno je da realno sagledate sve činjenice i da ostvarite ono što je  vašoj mogućnosti.

 

LJUBAV

Blizanci u vezama biće jako zadovoljni u toku sledeće nedelje jer će doživeti prelepe trenutke sa parnterom i jedno lepo iznenađenje koje će im on prirediti. Oni koj su slobodni biće aktivni cele nedelje. AKo ste zaljubljeni očekujte vesti o osobi koja vam se dopada. Stvari se miču sa mrtve tačke.

 

ZDRAVLJE

Morate malo više računa posvesti o ishrani.

 

 

RAK

POSAO

Rakovi će imati veliku volju ali i plan kako da ostvare neke zadate poslove, ipak biće vam potrebna pomoć pa nemojte da se ustručavate da je zatražite.

 

LJUBAV

Rakovi u vezama biće jako raspoloženi za zajdeničke planove sa partnerom. Moguće je da ćete obaviti jedan ozbiljna razgovor što se tiče vaše veze ali to je neophodno ako želite da imate poverenje jedno u drugo. Oni koji su slobodni biće poprilično mirni naredne nedelje. Možda bi bilo dobro da potražite malo društvo prijatelja.

 

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više odmora i sna.

 

 

LAV

POSAO

Lavovima neće baš sve ići onako kako u zamislili ali potrudite se da ostanete na istom putom i da ne popuštate. Ovo su male prepreke koje možete vešto izbeći.

 

LJUBAV

Lavovi u vezama biće jako strastveni i puni elena za ljubav i lepe stvari cele nedelje. Partner vas prati u stopu, uživajte. Lavovi koji su slobodni u toku naredne nedelje mogli bi doživeti jedan sudbinski susret sa osobom koja će im pomutiti pamet. Spremite se za velike iskre i varnice.

 

ZDRAVLJE

Vodite malo više računa o svom zdravlju.

 

 

DEVICA

POSAO

Mnoge promene i neočekivana dešavanja u toku sledeće nedelje će vas zateći. Jako je bitno da se prilagodite novim promenama jer one vam mogu doneti mnogo dobra samo ako budete znali kako da iskoristite to.

 

LJUBAV

Device u vezi imaće u toku nedelje, red svađe pa red ljubavi i tako stalno. Nikako ne možete da se razumete sa osobom koju volite, Nemojte prenagljivati u odlukama. Slobodne Device će osetiti simpatije od jedne osobe koja je zauzeta ali neće odustajati o vas. Budite pametni.

 

ZDRAVLJE

Izađite u prirodu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3