DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. januar: Ovan mašta o jednoj osobi, Vodolija u opasnoj igri, Jarac bi mogao upasti u zamku…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. januar: Ovan mašta o jednoj osobi, Vodolija u opasnoj igri, Jarac bi mogao upasti u zamku…

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Morate se pripaziti svoje potrebe da sve uvek bude po vašem. Ukoliko ste u vezi, morate obratiti pažnju da ne diktirate uvek vi uslove veze i morate dozvoliti partneru malo slobode.

 

Na kraju, vi verujete sebi i sopstvenim osećanjima, ali ponekad je bolje igrati na sigurno, a ne uvek rizikovati.

 

 

ŠKORPIJA

Postoji velika snaga u vašim rečima, posebno danas. Možda toga niste svesni, ali možete učiniti da vam se ostvare snovi ili da uništite nešto što ste toliko dugo gradili. Intenzivna je energija danas, te se pripazite.

 

Moguće je da ćete osetiti kako je vreme da sredite neke stvari između vas, ali vaš partner neće biti istog mišljenja. Najbolje bi bilo da to ostavite za sutra.

 

 

STRELAC

Velika je verovatnoća da će vas nešto danas izbaciti iz takta, usled snažnih emocija. Moraćete paziti šta govorite i kako se ponašate, kako ne biste zapali u veoma tešku situaciju. Nemojte biti ishitreni i nesmotreni.

 

Moguće je da su vam emocije podeljene između dva ekstremna osećaja, ali se potrudite da ih iskontrolišete.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3