DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. januar: Ovan mašta o jednoj osobi, Vodolija u opasnoj igri, Jarac bi mogao upasti u zamku…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. januar: Ovan mašta o jednoj osobi, Vodolija u opasnoj igri, Jarac bi mogao upasti u zamku…

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Budite sigurni da ćete danas pojačati svoju želju da postignete ono što želite. Nije u pitanju sama želja, već i potreba. Moguće je da će vam biti teško da odolite i da ćete dati sve od sebe. Ali, budite veoma oprezni.

 

Kada nešto tako jako i ekstremno želite, možete upasti u zamku i zaustaviti sami sebe. Budite pažljivi i racionalni danas.

 

 

VODOLIJA

Srećni su oni koji umeju da se snađu u svim situacijama i smireno prihvate to što im se dešava. Ali danas, vaša smirenost i miroljubivi maniri biće na velikom testu. Atmosfera imeđu vas i partnera usijaće se do maksimuma.

 

Nećete imati mnogo izbora osim da razgovarate i budete iskreni jedno prema drugom. To svakako nije ništa loše.

 

 

RIBE

Da biste danas izašli na kraj sa planetarnom energijom moraćete biti stalno prisutni i dobro orijentisani, kako se ne biste pogubili. Vaš osećaj za pravac ponekad vas može ostaviti kratkih rukava.

 

Ono što želite saznaćete ako ostanete pribrani i posvećeni, čak i u najtežim situacijama sa partnerom. Sve će na kraju biti sasvim u redu.

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3