Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU do 03.02. – Najsretniji znakovi će biti Blizanac, Bik i Strijelac!

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU do 03.02. – Najsretniji znakovi će biti Blizanac, Bik i Strijelac!

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

LJUBAV: Najbolje ćete se osjećati kod kuće gdje možete opušteno uživati u društvu osobe koju volite. Neki će ipak rado izlaziti i to uglavnom s prijateljima. Povremeno ćete poželjeti da je malo više strasti, ali uvidjet ćete da to zasad ne ide.

 

KARIJERA: Ponekad će vam se činiti da je oko vas previše ljudi s kojim morate komunicirati, a vi biste trenutačno najradije radili sami. Osvijestite što zapravo želite i što možete, te nađite zlatnu sredinu. Kompromisi su katkada potrebni.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Prihvatite kretanje kao dobru naviku za vaše zdravlje.

 

 

VODENJAK

LJUBAV: Mirnoća koju ćete primjećivati u osobnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da unaprijedite svoje osobne odnose ka filozofskim razinama. Zbunjujuće jest, ali može postati i zabavno.

 

KARIJERA: Izgledat će kao da idete malo nazad, pa tek onda naprijed. Tako bi se mogao opisati vaš radni tjedan ovih dana. Ipak, kad zbrojite sve, otišli ste barem jedan korak prema naprijed, a i to je nešto. Razmislite o poniznosti i skromnosti.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne možete ništa na silu.

 

RIBE

LJUBAV: Izgledno je da ćete mnogo pričati s osobama suprotnog spola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Bit će mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati ako grebanje po površini. Oni pravi osjećaji bit će još na čekanju.

 

KARIJERA: Nakon što proanalizirate postignuto, nastavit ćete razvijati sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ovaj tjedan. Neka vam to ne živcira.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte se zamarati nevažnim stvarima.

 

 

ehoroskop.net

Stranice: 1 2 3