Žena Ovan je rob LJUBOMORE, Lavica želi VATRENU i BURNU ljubav, a Devica je dama velikog SRCA… Evo kakve su ŽENE Zodijaka u LJUBAVI!

Žena Ovan je rob LJUBOMORE, Lavica želi VATRENU i BURNU ljubav, a Devica je dama velikog SRCA… Evo kakve su ŽENE Zodijaka u LJUBAVI!

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

– Vi ste poput amazonki, volite avanturu, nove stvari i kad konacno znate sta hocete, spremne ste do kraja ici da biste to i dobile.

 

Hrabre, uglavnom u vezi vodite glavnu rijec, cesto preplasite partnera. Pripazite na narav.

 

 

BIK

– Umjetnicka dusa, velika ste romanticarka zeljna velike i beskrajne ljubavi i paznje i cim samo malo nije onako kako ste zamislili u svojoj glavi, smak svijeta je.

 

Smirite strasti, ne brzajte, emotivno, previse impulsivno reagujete.

 

 

BLIZANCI

– Vi ste jako skepticni prema svima i svemu, partner ako vas zeli mora biti jako uporan i dokazivati vam ljubav svakodnevno, pa zato i nailazite na probleme. Tesko se vezete i uopste upustate u veze.

 

Povjerenje se gradi i ono je najbitnije u svakoj vezi.

 

 

RAK

–Zena u znaku raka cesto zna da jednog muskarca voli dugoo dugo vremena, nadjete svoje sta hocete i toga se drzite do kraja, po prirodi ste zatvoreni i emotivni, sve primate k srcu.

 

Ipak morate shvatiti da sebi morate biti na prvom mjestu, a pravi ce doci kad se najmanje nadate, kao i sve u zivotu.

 

 

LAV

– Sve sto se u vasoj okolini desava, u drustvu, u kaficu pa i na poslu, pocinje od vas, jako ste dominantni i volite sve imati pod kontrolom.

 

Tako i u ljubavi, strastveni, borbeni, velike ljubavnice , muski rod vi naprosto bacate pod noge, volite biti u centru paznje i to vam odlicno uspjeva. Uvijek imate keca u rukavu, rodjene spremne. Jednostavno zene lavice.

 

 

DEVICA

– Vi od kako ste bili mala devojcica sanjate gospodina savrsenog, pa moglo bi se reci da u glavi vec znate kako on izgleda i ponasa se. Probudite se pod hitno.

 

Ako ste jos uvijek sami, pustite kalupe tipove i predrasude i pocnite da zivite svoj zivot punim plucima, i pojavice se neko vrijedan vase paznje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3