Žena Ovan je rob LJUBOMORE, Lavica želi VATRENU i BURNU ljubav, a Devica je dama velikog SRCA… Evo kakve su ŽENE Zodijaka u LJUBAVI!

Žena Ovan je rob LJUBOMORE, Lavica želi VATRENU i BURNU ljubav, a Devica je dama velikog SRCA… Evo kakve su ŽENE Zodijaka u LJUBAVI!

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

– po prirodi ste jako njezni, dobrodusni i pravedni. Ne volite muljaze prevare, ogovaranja. Zena u znaku Vage je jako odana braku i porodici, uzivate u toj ulozi, tako da cesto djelujete harmonicno i smireno na druge u vasoj okolini.

 

Ako jos niste nasli svog princa, on ce uskoro pronaci vas, vi se samo i dalje drzite svojih principa i stavova.

 

 

SKORPIJA

– Zena u znaku skorpije je tri puta snaznija od muskarca skorpije, najdominantniji znak, takodje osvetoljubljive po prirodi.

 

U ljubavi ste predane, volite do srzi ali cesto se desi da svojom potrebom za manipulacijom pretjerate i otjerate partnera. Oprezno, uvijek dva puta razmislite pre nego odreagujete. Manje cete biti povrijedjeni.

 

 

STRIJELAC

– Vi ste olicije hiperaktivnosti, volite izlaske, volite da flertujete, da muskarci lude za vama. To vas vise ispunjava nego da imate sigurnu vezu i partnera.

 

Odlicno obavljate komunikacijske poslove, sebi ste prioritet i kao takva sigurno cete privuci partnera koji ce moci da vas prati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3