Žena Ovan je rob LJUBOMORE, Lavica želi VATRENU i BURNU ljubav, a Devica je dama velikog SRCA… Evo kakve su ŽENE Zodijaka u LJUBAVI!

Žena Ovan je rob LJUBOMORE, Lavica želi VATRENU i BURNU ljubav, a Devica je dama velikog SRCA… Evo kakve su ŽENE Zodijaka u LJUBAVI!

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

-VI ste pravi kucni tip zene, ako izadjete to je sa najboljim drugaricama na kafu i to je to. Svoj vrijeme imate unaprijed isplanirano i partner vam se mora tu uklapati ili ga tu nece ni biti.

 

Kad napokon pronadjete takvog, vi ste odlicna domacica, kucanica, san svakog muskarca. Stoga sa vama treba samo malo vise strpljenja i sve odlicno moze da funkcionise.

 

 

VODOLIJA

– postoje osobe koje zrace posebnom energijom, u cijem se prisustvu ljudi osjecaju dobro ili cesto imaju potrebu da im se povjere.

 

To su zene vodolije. Iskrene, pravedne, srdacne, pune pozitivne nepresusne energije. Volite komfor i cesto ste flegmani. Opustene i znaju da uzivaju u zivotu.

 

RIBE

.Vama ako ista presudi prije vremena to ce biti vasa empatija. Vi jednostavno osjecate tugu cijelog svijeta. Kada vidite napustenog cuku vi ga ponesete kuci. Na primer. Osjecate vi i tudju radost, i volite pjesmu, ples, ali ste jednostavno preosjetljivi.

 

Sve primate k srcu i cesto ste povrijedjeni. Najbolje funkcionisete sa partnerom koji je isto kao vi u znaku Ribe. Vjerni ste u vezi, odlazite tek ako ste jako jako povrijedjeni.

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2 3