DNEVNI HOROSKOP za 28. januar: Vodolija čeka poziv, Bik okreće novi list, Ovna muči prošlost, Jarca neko tajno voli…

DNEVNI HOROSKOP za 28. januar: Vodolija čeka poziv, Bik okreće novi list, Ovna muči prošlost, Jarca neko tajno voli…

27. siječnja 2019. 0 By Admin 1

 

ovan

POSAO
Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet, bilo vaše ili trgovina sa tuđim. Bespotrebni trošak prethodnih dana danas umanjuje komfor.

 

LJUBAV
Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.

 

ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

 

bik
POSAO
Nemir koji osećate već drugi dan vam ne da mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.

 

LJUBAV
Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Danas će biti miran dan pa pokušajte da saberete svoje misli i osećanja.

 

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

 

blizanci

POSAO
Ako ne možete da promenite druge, danas menjajte sebe. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.

 

LJUBAV
Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Danas imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore sa partnerom.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

rak

POSAO
Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.

 

LJUBAV
Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji danas pokazuju prema vama punu naklonost.

 

ZDRAVLJE
Umorni ste.

 

 

lav

POSAO
Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nećete imati ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.

 

LJUBAV
Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate.

 

ZDRAVLJE
Prolazna glavobolja.

devica

POSAO
Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom danas remeti poslovni ritam. Budite strpljivi.

 

LJUBAV
Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili ga vi bar tako vidite. Pokušajte, nemate šta da izgubite. Zaljubljene Device – trk napolje i uživajte sa partnerom.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3