DNEVNI HOROSKOP za 29. januar: Blizance očekuje zanimljiv susret, Ribe muči sumnja, Devica sija kao dijamant…

DNEVNI HOROSKOP za 29. januar: Blizance očekuje zanimljiv susret, Ribe muči sumnja, Devica sija kao dijamant…

27. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas biste mogli biti malo destabilizovani. Pokušavate da izgradite svoj život na novim temeljima (osnovama). Možda da probate da promenite svoj ugao gledanja. Takođe, morate promeniti i svoju percepciju jer ćete se tako lakše prilagoditi situacijama. Morate biti uvek oprezni i spremni. Ne dozvolite da vas obeshrabre.

BIK

Veoma ste posvećeni onome što radite. Danas će vas zvezde prisiliti da razjasnite neku situaciju. Jasno je da se ne plašite prekovremenog rada koji će osigurati da se vaš projekat uspešno završi. Ali vaš partner će verovatno imati problema da drži korak sa vama. Prepuni ste energije.

BLIZANCI

Danas vas zvezde pozivaju da se vratite i budete u centru zbivanja. Zaboravićete prošle načine razmišljanja i biti spremni da se okrenete ka novim avanturama. Vaša vitalnost će biti na zavidnom nivou. Verovatno ćete sresti nekog ko će imati značajan uticaj na vas narednih dana.

 

RAK

Postoji velika verovatnoća da vas izvestan kvalitet veze (najverovatnije ljubavne) motiviše u životu. To je jedan od razloga zašto su vam emocije jako bitne. Vodite se emocijama! Danas ćete biti u prilici da upoznate dosta ljudi koji će vam dati nove podsticaje u životu.

LAV

Ovo je period poteškoća i bićete primorani da se zapitate u vezi nečega ili nekoga. Počećete da razmišljate o svojoj ličnosti. Vaš ego može zadobiti udarce i može vam biti teško da se fokusirate na stvarnost. Osetljivost vas sprečava da ostvarite svoje ideje.

DEVICA

Fer je ako kažemo da volite da budete primećeni. Danas ćete biti u prilici da pokažete svoje telente. Organizovaćete dan. Prihvatićete svoje obaveze a inteligencija će vam pomoći da prihvatite izazove današnjeg dana. Ali ostanite skromni i pojednostavite dan, posebno nakon nekih intenzivnih emocija.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3