Evo kako da ZAVEDEŠ MUŠKARCA, neće moći prestati MISLITI NA TEBE

Evo kako da ZAVEDEŠ MUŠKARCA, neće moći prestati MISLITI NA TEBE

27. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Muško ženski odnosi oduvek su bili polemika i nikada se do kraja nije otkrila tajna šta to privlači žene a šta muškarce jer su svi različiti, ali ipak postoje stvari koje ih dovode do ludila i utiču na njih hteli oni to ili ne.

 

Evo par saveta kako da nedostaješ muškarcu, da te poželi stalno da si pored njega, da ne može da te izbaci iz glave.

 

 

Žena mora da igra pametno da bi uspešno postigla svoj cilj, a to je da ga zavede zauvek. Prvo se naoružajte strpljenjem jer ukoliko budete žurili pravićete greške koje ćete teško moći posle da ispravite. Brzopletorst i nepromišljanost nikoga nisu nigde doveli.   Prvo da navedemo što se tiče poruka i dopisivanja morate znati kako da vodite igru. Budite tajanstvene i nikada ne piite sve šta radite, gde ste i sl.

 

Ostavite mu prostora neka razmišlja o tome. Njega će stalno kopkati što ne zna gde ste i s kim.   Kada vam piše nikada nemote iste sekudne da odgovarate na poruku. A kada je vi šaljete pošaljite nešto zanimljivo i ukoliko on ne odgovara ni slučajno ne šaljite drugu poruku. Tako ostavljate dojam očajne žene koja moli za ljubav. To se nijednom muškarcu neće svideti.

 

Ako vas on pozove da se vidite ne morate odmah prihvatiti, Pustite ga neka se prži na laganoj vatri. MUškarcima se uvek više sviđaju žene koje su nedostižne. Ukoliko se odmah date nećete mu biti zanimljive. Dakle zavodite ga a neka izgleda da on zavodi vas. Tako ćete oboje dobiti šta želite.

Uvek se potrudi da budeš nasmijana i da izgledaš lepo. Srećne žene najviše privlače muškarce.

 

 

Jedna od najboljih taktika da mu nedostajete i da stalno misli na vas, je da ga prvo napravite ljubomornim pa pustite jedno vreme da prođe, a onda je vreme za prvi korak.

Poljubite ga jako i strasno i recite da morate ići. Pa on će totalno poludeti. Budite sigurne u svoj stav i jako je važno da ne posustanete.  

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2