Nju ili VOLITE ILI MRZITE, kad NEŠTO ZACRTA ona to i OSTVARI! Žena u OVOM znaku nikad NEĆE dozvoliti da joj DRUGI KROJE ŽIVOT

Nju ili VOLITE ILI MRZITE, kad NEŠTO ZACRTA ona to i OSTVARI! Žena u OVOM znaku nikad NEĆE dozvoliti da joj DRUGI KROJE ŽIVOT

27. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Žena u ovom znaku ne prati druge, ona prati vlastiti put. Radi stvari na svoj način. Nije svačija “šalica čaja”, ali oni koji je vole – vole je iskreno

Dok je neki nazivaju “intenzivnom” ili “teškom”, oni koji se ne osjećaju ugroženo od nje, shvatit će da je strastvena, lojalna i pravi prijatelj.

Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpioni su vrlo jake ličnosti i te karakteristike vremenom sve više dolaze do izražaja. Damu u znaku Škorpiona nijedan muškarac neće moći zaboraviti – kada jednom bude njihov!

 

 

Veza sa ženom u znaku Škorpiona znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima … ali i onih ne baš tako sjajnih. No, ti trenuci će vas tjerati da se uvijek vraćate natrag po još, iako vas može prestraviti ukoliko se počnete s njom šaliti kada je loše volje.

 

 

One su kompleksne po prirodi i ne shvaćaju veze olako. Pokazat će vam ljubav dublju od bilo čega na što ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete prihvatiti “običnu” ljubavnu vezu.

Škorpioni su intuitivni i imaju svoje načine da “čitaju” ljude, što može biti vrlo iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga tko može vas “čitati”. Velike su šanse da dok budete vikali: “Nemoj mi govoriti kako se osjećam” shvatite da se upravo osjećate kako vam je ona rekla …

 

 

Ona je sjajna u kontroli, radit ćete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja! Ali svijetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

Taj pasivno agresivni sustav “Ja sam dobro” koje žene koriste kada nisu ni najmanje dobro je, složit ćete se, vrlo iritantna stvar za muškarce.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2