DNEVNI HOROSKOP za 9. maj: Ovan rizikuje u ljubavi, Škorpije razočarane, Devicu čekaju romantični trenuci…

DNEVNI HOROSKOP za 9. maj: Ovan rizikuje u ljubavi, Škorpije razočarane, Devicu čekaju romantični trenuci…

28. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Pitanja ljubavi i romanse mogu predstavljati pravo kockanje za vas. Moraćete da preuzmete određene korake kako biste se našli na istoj talasnoj dužini sa vašim voljenim. Ni jedno od vas ne želi da preuzme vođstvo u ovom trenutku što može izazvati oklevanje po pitanju veze. Dokle god ste nesigurni konfuzija će vladati.

BIK

Što čvršće stežete nešto veća je verovatnoća da će vam iskliznuti kroz prste. Zgrabite to što želite ali nemojte stiskati previše. Održavanje ravnoteže između iskazivanja vaših osećanja i pružanja osećaja slobode je pravi ključ koji vodi ka vrhu. Dan je prepun osećanja pa zato obratite pažnju.

BLIZANCI

Izgleda da stvari koji se tiču ljubavi baš i ne idu onako kako ste planirali. Možda čekate da partner napravi prvi korak jer ne znate u kom smeru se kreće veza, dok u isto vreme može biti da partner u stvari čeka vas i vašu odluku. Sedite i popričajte o tome šta osećate i prestanite da se igrate.

 

RAK

Stvari bi trebalo da krenu na bolje kad su u pitanju ljubav i romasa, ali postoji mogućnost da će danas biti malo napete. Dok ste vi precizni i želite da stvari budu definisane i isplanirane unapred, vaš partner traži veću slobodu i spontanost. Tenzija može da dovede do toga da svako krene svojim putem. Takve stvari se uglavnom dešavaju kad niko ne želi da povede glavnu reč.

LAV

Ljudi se pitaju kako da nastave dok se vi bavite ličnim stvarima. Nemojte krenuti u nekom novom pravcu i ostaviti ljude iza sebe. Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, možda bi trebalo malo da usporite i popričate sa partnerom. Preuzmite određene korake i pređite u vođstvo, ne dopustite da vas tuđa neodlučnost koči.

DEVICA

Skorašnja dešavanja na ljubavnom planu su vas ostavila zatečenim i imate osećaj kao da ne dobijate sve što zaslužujute. Zapamtite da ne mogu svi da čitaju znake kao vi, ako vam nešto smeta recite. Romatična veza bi trebalo bude nešto što će vam pomoći da ostvarite snove, a ne nešto što vas koči.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3