DNEVNI HOROSKOP za 9. maj: Ovan rizikuje u ljubavi, Škorpije razočarane, Devicu čekaju romantični trenuci…

DNEVNI HOROSKOP za 9. maj: Ovan rizikuje u ljubavi, Škorpije razočarane, Devicu čekaju romantični trenuci…

28. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Probajte da razmišljate malo razumnije kad su u pitanju ljubav i romasa. Možda ćete morati da budete malo rezervisani da bi stigli do onoga što želite. U isto vreme, vaša strana koja je po prirodi avanturistička i željna slobode će imati potrebu da luta slobodno. Ovo je teška kombinacija koju treba izbalansirati, pa se potrudite da nađete neku ravnotežu.

VODOLIJA

Prilično ste sigurni u sebe po pitanju svih stvari sem jedne. Kada su u pitanju veze osećate se prilično nesigurno. Može biti da ne znate kako da postupite dalje. Imate jaku potrebu da preuzmete inicijativu, a u isto vreme da pustite stvari da idu svojim tokom. Dobro razmislite o tome šta želite pre nego što krenete dalje.

RIBE

Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, stvari se dešavaju onako kako ste i planirali. Na čega treba da obratite pažnju danas je moguća manipulacija od strane nekog ko vam je blizak. Pazite da nečija potreba za slobodom ne ugrozi vašu trenutnu vezu. Komunikacije je glavni faktor u svakoj uspešnoj vezi pa se potrudite da kažete ono što mislite.

Stranice: 1 2 3