DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29. januar: Ovan pada u monotoniju, Rak skriva emocije, Vaga šarmom obara s nogu, Ribama potrebna samoća…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29. januar: Ovan pada u monotoniju, Rak skriva emocije, Vaga šarmom obara s nogu, Ribama potrebna samoća…

28. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete imati osećaj da je vašem životu potrebno malo začina i uzbuđenja. Ako vi i vaš partner stalno radite iste stvari i veza vam postaje rutina, mogli biste se uskoro zasititi jedno drugog. Pronađite način da osvežite odnos tako što ćete uraditi nešto ludo i neobično. Budite maštoviti.

 

 

BIK

Danas će vam biti izuzetno teško da se složite sa bilo kime, pa i sa samim sobom. Ako imate partnera verovatno vam neće odgovarati bilo šta što da kaže. Pokušajte da kontrolišete svoje negativne emocije i ne krivite ga previše. Danas ste najverovatnije za sve razmirice krivi upravo vi. Vodite računa.

 

 

BLIZANCI

Danas energija donosi raspravu ukoliko ne bidete bili pažljivi. Vaš partner biće naročito emotivan i nestabilan. Pokušajte da imate razumevanja, a ne i vi da pravite dodatnu galamu, jer nije pravo vreme za to. Zagrlite svoju voljenu osobu i budite uz nju.

RAK

Ponekad ne postoji druga opcija, nego da na teži način naučimo lekciju o ljubavi. Trenutni položaj planeta vam savetuje da iskažete svoje emocije, ma kakve one bile, pre nego da ih krijete i držite u sebi. Razgovarajte otvoreno sa partnerom. U suprotnom, moglo bi doći do velikog nesporazuma. Izbegnite neprilike na vreme.

 

 

LAV

Planete vam danas neće pomoći previše koliko imate da obavite važan razgovor. Naprotiv, moglo bi doći do veoma impulsivne i napete situacije. Šta god da vaš partner kaže, vi imate suprotno mišljenje. Nemojte biti tvrdoglavi po svaku cenu.

 

 

DEVICA

Vi ste duboki i intelekt u vezi vam je veoma važan. Danas ćete, međutim, doživeti veliko razočarenje kada shvastite da vaš partner nije u istom raspoloženju kao vi. Nemojte biti previše strogi. Pokušajte da se opustite i budite neozbiljni. To je recept za osmeh na licu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3