DNEVNI HOROSKOP za 30. januar: Bik ne kontroliše emocije, Blizance proganja istina, Devica pred važnom odlukom…

Želimo vam lep dan.

 

ovan

POSAO
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.

 

LJUBAV
U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.

 

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

 

 

bik
POSAO
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.

 

LJUBAV
Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.

 

ZDRAVLJE
Napetost.

 

 

blizanci

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.

 

LJUBAV
Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.

 

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

 

 

rak

POSAO
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.

 

LJUBAV
Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi jedne bliske osobe.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

 

lav

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Od sutra se bacite na rad i samo rad.

 

LJUBAV
Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, danas je idealan dan za to.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa mišićima.

 

devica

POSAO
Postoji osoba koja Vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.

 

LJUBAV
Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje Vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.

 

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..