DNEVNI HOROSKOP za 30. januar: Vodolija slepo zaljubljena, Vaga mora zaboraviti na prošlost, Ovna očekuje zanimljiva noć…

DNEVNI HOROSKOP za 30. januar: Vodolija slepo zaljubljena, Vaga mora zaboraviti na prošlost, Ovna očekuje zanimljiva noć…

29. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Sa današnjom astralnom energijom bićete u prilici da saznate nešto više o osobi koja vam se dopada. To se može desiti na nekoj zabavi ili drugom društvenom okupljanju.

 

Konverzacija će vam ići od ruke i imaćete priliku da iskažete sve svoje talente kroz neverovatno kreativan razgovor. Ono što budete otkrili može malo promeniti vaše mišljenje.

 

 

VODOLIJA

Nećete moći sakriti svoje ushićenje, posebno jer su zvezde uz vas danas. Možda niste želeli do sada da pokažete koliko ste zadovoljni partnerom ili novom osobom u vašem životu, samo zato da ne bi prestali da rade tako lepe stvari koje rade.

 

Ali ta osoba poseduje sjajne kvalitete koje vi veoma cenite, i nema potrebe da skrivate svoje oduševljenje. Opustite se i uživajte.

 

 

RIBE

Današnja astralna energija pomoći će vam da se dobro osećate i imate više vere u sebe i svoja osećanja. Više nego što ste imali u skorije vreme.

 

Bilo kakav da vam je ljubavni status, pomoći će vam da napravite mali predah i nastavite sa samopouzdanjem, znajući da ćete uspeti. Samo napred!

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3