Koji anđeli štite Blizance, Device i Rakove: Evo kako da se povežete sa svojim ANĐELOM ČUVAROM!

Koji anđeli štite Blizance, Device i Rakove: Evo kako da se povežete sa svojim ANĐELOM ČUVAROM!

29. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Saznajte koji anđeo vas štiti i pomaže u prevazilaženju prepreka.

Čini se da su anđeli današnjem, često prebrzom i zbunjujućem svetu sve potrebniji. Anđeli mnogima pomažu da se bolje povežu sa svojom duhovnom prirodom te upravo tu pronađu rešenja koja vode boljem životu. Potrebni su nam da bi nam dali osećaj zaštite, utehe, vođstva ili smisla.

 

Možemo se zapitati: kako se povezati s njima? Nećete pogrešiti ako odaberete onaj način koji za vas ima posebno značenje. To može biti molitva, meditacija, intuicija, mašta ili pomno osmišljen ritual.

 

Blizanci i Devica svog će anđeoskog zaštitnika pronaći u arhanđelu Rafaelu. Njegov je isceliteljski dar u pozitivnoj energiji, radosti i smehu. Važan princip njegovog delovanja jeste dopuštanje da se dogodi sve ono što treba da se dogodi. Rafael simbolizuje toleranciju i velikodušnost, koncentraciju i usmerenost ka cilju. Uz njegovu podršku nikad nećete izgubiti sposobnost oduševljenja samim životom.

 

Rafael vam može posebno pomoći kad ste rastrojeni, površni ili bolesni, spremni da odustanete. Pomoći će vam da pronađete nove interese i učvrstite sposobnost koncentracije, obnovite snagu da ne biste odustali od samih sebe i života. Toplinu njegove isceliteljske energije možete pronaći u žutoj i zlatnoj boji.Rafael – božanski iscelitelj

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2