DNEVNI HOROSKOP za 31. januar: Bik sprema iznenađenje, Ovnu stiže poziv, Devica pod stresom, Vagi je neko oteo srce…

DNEVNI HOROSKOP za 31. januar: Bik sprema iznenađenje, Ovnu stiže poziv, Devica pod stresom, Vagi je neko oteo srce…

30. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Možda ćete primiti telefonski poziv sa odličnom vešću od prijatelja danas. Možda će u pitanju biti uspeh projekta na kome sarađujete. Vest će definitivno biti dovoljno značajna da će biti povod za proslavu. Možete se naći i organizovati zajedničke prijatelje za neki provod u gradu. Izađite i provedite se. Sutra možete krenuti sa novim projektom.

BIK

Možda ćete danas iznenaditi bliskog prijatelja ili partnera sa poklonom. Ne mora da bude nikakav poseban povod za tako nešto. Možda ste videli nešto što znate da će on ili ona voleti ili su možda želeli. Ne radite to zbog zahvalnosti, ali sve jedno, opet ćete je dobiti. Ne osporavajte svoju dobrotu, samo recite hvala uz osmeh.

BLIZANCI

Mesto koje davno niste posetili ali želite, vam se opet mota po glavi danas. Razmišljate o tome da bi mogli da odete tamo, ali niste sigurni da li možete. Ipak, neće škoditi da pogledate. Koliko košta prevoz do tamo? Gde možete da odsednete? Uzimanje u obzir svih činjenica može vam pomći kasnije kada dođe vreme da donesete odluku.

 

RAK

Puni ste ljubavi, posebno prema toj posebnoj osobi koja vam puno znači. Možda ćete želeti da zakažete neku intimnu večeru u resotranu. Posetite neku galeriju ili koncert. Vreme koje ćete provesti zajedno razgovoru, hrani, zabavi i piću predstavljaće pravi uvod u ostatak večer.

LAV

Organizovanje žurke, neobaveznog druženja ili nekog društvenog događaja predstavljaće pravo zadovoljstvo za vas danas. Osetićete jaku povezanost i društvenu pripadnost sa svim ljudima iz vaše okoline. Bez obzira šta mislili da treba da uradite, ne odbijajte poziv koji će vam biti upućen. Ono što ćete dobiti kroz druženje sa drugima može biti važnije od bilo čega u ovom trenutku.

DEVICA

Danas se osećate smireno, stres je na svom minimumu. Jako dobro ćete se slagati sa svima, čak i sa onima sa kojima je to pre predstavljalo pravi napor. Kao rezultat toga postići ćete mnogo više nego što ste mislili da je to moguće. Na kraju dana bićete zadovoljni i ponosni sobom i onim što ste uradili.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3