DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. januar: Jarac pred važnom odlukom, Bik se vraća u prošlost, Strelac uživa u lepim momentima…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. januar: Jarac pred važnom odlukom, Bik se vraća u prošlost, Strelac uživa u lepim momentima…

30. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Poželjno bi bilo da emocije ostavite po strani u jednom razgovoru u kome ćete danas učestvovati. Najbitnije je da budete racionalni koliko god je to moguće – zaboravite na fantazije i sanjarenja. Pred vama je problem koji možete da rešite samo združenim snagama. Poradite na toleranciji – očekujete da je dobijete, a niste spremni sami da je pružite.

ŠKORPIJA

Učestvovaćete u jednom razgovoru koji se tiče problema iz prošlosti vezanog za vaš ljubavni život. Danas shvatate da se istorija ponavlja i da je krajnje vreme da nešto promenite. S obzirom da i dalje vidite sebe pored aktuelnog partnera i smatrate da postoje šanse za zajedničku budućnost, preuzmite inicijativu i popričajte o ovim temama. Govorite direktno, iz srca, bez okolišanja.

STRELAC

Danas ste izuzetno strastveni, ali i avanturističkog duha, pa bi bilo dobro da sa voljenim bićem otputujete negde gde ćete uživati u nežnostima i novim iskustvima. Ukoliko ste još uvek singl, neko koga ste od nedavno upoznali je vredan svakog vašeg truda – ne oklevajte, nego načinite prvi korak. Druga strana će odgovoriti na vaš poziv za izlazak.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3