Iako je nekad NEODLUČNA, ona ne IGRA igre kada VOLI- Vaga kad se ZALJUBI, u ljubavi se daje POTPUNO!

Iako je nekad NEODLUČNA, ona ne IGRA igre kada VOLI- Vaga kad se ZALJUBI, u ljubavi se daje POTPUNO!

30. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Žena Vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svijet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvijek vidjeti i drugu stranu. Njezina racionalnost i hladna logika savršeno su spremni sagledati problem iz svih kutova i da se uvijek stave u poziciju drugih. Zato drugima može djelovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve kutove i mogu se staviti u svačiju poziciju. Malo se kojem drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može pripisati. Potreban im je partner koji će im dati savjet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu s Blizancima i Vodenjacima.

 

MUŠKARAC VAGA U LJUBAVI

Vaga muškarac je netko tko je pronašao tajnu savršene harmonije. Vrlo lako se zaljubljuje. Također, ne voli igre i ako vam kaže da će vas nazvati, onda možete biti sigurni da će vam telefon zazvoniti.

Tipičan muškarac Vaga želi zadovoljiti i da njega zadovolje. Željan je zavođenja. Šarmantan je. Ne možete mu odoljeti. Senzualan i sentimentalan ljubavnik. Očekujte totalnu romansu, krevet posut laticama crvenih ruža, upaljene mirisne svijeće po čitavoj sobi. Muškarac Vaga osjeća se kao kompletna ličnost jedino kada je u vezi i dat će sve od sebe da to potraje. On cijeni i njeguje stabilnost i ravnotežu sa svojim partnerom. Nepristran i iskren, muškarac Vaga uvijek će se truditi da riječima ne povrijedi osobu pored sebe. Na sve moguće načine izbjegavat će konflikte i provoditi mirnoću u svom životu. Objektivni su, fer i uvijek u stanju vidjeti obje strane argumenta, baš kao i žena Vaga. Ponekad se bori s neodlučnošću i njegov strah da ne donese pogrešnu odluku može ga spriječiti u donošenju iste. Zgodni i šarmantni, pobrat će mnoge uzdahe i poglede, gdje god da se nađu.

Cilj romantičnog muškarca Vage je zadovoljiti svog partnera u svakom pogledu. On će staviti partnerova zadovoljstva prije svojih, što ga čini idealnim partnerom. Onaj tko prepozna tu njegovu vrlinu, svakako će biti nagrađen i to više puta.

Najviše se slažu s Blizancima, Vodenjakom, Strijelcem i Lavom.

 

SAVJET

Vage su vrlo romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u Vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspješnog partnera. Još jedan savjet: Vage nikako ne toleriraju agresivnost ili tenziju. Prije će sjediti i šutjeti nego se raspravljati. Nemojte ih uvlačiti u bilo kakvu raspravu tijekom prvog sastanka.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3