Odaberi jednu TAROT KARTU i saznaj hoćeš li uskoro PRONAĆI PRAVU LJUBAV

Odaberi jednu TAROT KARTU i saznaj hoćeš li uskoro PRONAĆI PRAVU LJUBAV

30. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pred vama su tri tarot karte. Svaka ima simbolično značenje i ima moć da vam pokaže put ka sreći i pravom istinskoj ljubavi.

 

Odaberi jednu i saznaj svoj LJUBAVNI PUT!

  KRALJICA DISKOVA Ova karta u tarotu predstavlja jednu ženu najčešće je tamne kose koja u vaš život donosi radost da toga niste svsni u kojoj količii. To je jedna žena mirne i blage naravi, meka srca i velike duše. Ova karta je simbol jake nezavisne žene, koja je kreativna i hrabra da stvori sve što zamisli. Njene ideje i želje će se realizovati u vrlo kratkom periodu.   Ova karta donosi vam veoma povoljan perio kada je ljubav u pitanju. Ako ste u vezi pred vama je period kada ćete moći da uživate onako kako vi želite. Ostvariće vam se jedna ljubavna želja koju dugo nosit na srcu.   Ova žena iz karte će vam doneti radosne vesti. Moguće je da će i ona odigrati važnu ulogu kao prijatelj u vašem ljubavnom životu. Ovaj period ćete biti neodoljivi muškom rodu, jednostavno ćete zračiti.   Obraite pažnju na ljude oko sebe i prepustite se emocijama da vas nose. Vama je predodređena ljubav u skorije vreme.   Ti ćeš uskoro pronaći svoju srodnu dušu i tvoj život će biti ispunjen ljubavlju.

 

  TROJKA ŠTAPOVA Ova karta ima simboliše uspeh i novac. Prošli ste kroz težak finansijski period ali se situacija znatno popravlja. Ne brinite sve će doći na svoje.   U ljubavi oni u vezi se biti na raskrsnici pa će ili ovekovečiti svoju vezu ili će orekinuti i nastaviti dalje. Sve zavisi od toga koliko ste odani partneru.   U zadnje vreme ste bili preokupirani socijalnim stvarima, poslom i slično i niste imali dovoljno vremena za sebe i za ljubavni život, pa razmislite koliko vas to usrećuje. Ova karta uazuje da vas neko u vašoj blizini tajno voli. Vi toga niste svesni, jr pored svig vaših briga ne vidite jubav ispred nosa.   Razmislite dobro ko bi to mogao da bude. Ta osoba gaji vrlo snažne osećaje prema vama duže vreme.   Ova karta savetuje da pokušate da odvojite vreme samo za sebe, kada ćete u miru slušati muziku ili jednostavno odmarati i biti sami sa svjojim mislima. Radite on što vas isunjava i zavirite malo žešće u svoju dušu.   Ne dopustite da zbog nesmotrenosti propustite šansu za pravu ljubav. Ugrabite svoju sreću. Nikada ne odustajte.  

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2