ŠTA CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU ZA FEBRUAR: Ovan u strastvenoj NOVOJ vezi, Vaga u ZAMCI, Devicu čekaju UZBUDLJIVA dešavanja…

ŠTA CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU ZA FEBRUAR: Ovan u strastvenoj NOVOJ vezi, Vaga u ZAMCI, Devicu čekaju UZBUDLJIVA dešavanja…

30. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

LJUBOMORA-DETE-NEPRILIKA

Ljubav

Čak i kada postoje neki komplikovani trenuci u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom – poenta je istrajati, prevazići napete situacije i u vezu uneti više ljubavi i zajedništva. Na taj način bi zauzeti Ovnovi trebali da razmišljaju tokom februara. Najlakše je odustati ili se okrenuti nekom drugom, flerta ili tajnog odnosa radi – graditi pravu ljubav i pravu vezu je ponekad teško, ali vredi truda. Zato se potrudite da vam ovaj mesec donese lepe zajedničke trenutke. Stavite ljubav i strast na prvo mesto. Slobodnim Ovnovima stoje neki novi emotivni počeci, ali oni koji su uglavnom obojeni strašću…

 

Posao

I pored nedoumica i nesigurnosti koje imate po pitanju poslovnog segmenta, ipak će februar mesec doneti dobre rezultate. Ovnovima su jako naglašeni novi počeci – novi saradnički odnosi, jaka poslovna partnerstva, ali i radna mesta nezaposlenima. Ukoliko tražite posao, najviše sreće ćete imati od početka druge dekade februara. Kolegijalni odnosi bi trebali da se poboljšaju, kao i komunikacija sa nadređenima. Po pitanju finansija nećete proći loše, mada ćete imati troškove vezane za majstore i popravke.

 

Zdravlje

Starijim Ovnovima su naglašene infekcije, najpre vezane za urinarni trakt. Obavite potrebne analize kod lekara.

 

 

 

BIK

TUGA-IZNENADNASRECA-OFICIR

Ljubav

Kod slobodnih Bikova naglašena je velika usamljenost i jaka potreba da ponovo vole i budu voljeni. No, bojim se da karta Iznenadna sreća teško može da vam donese nešto stabilnije i ozbiljnije, pošto uglavnom govori o dobrom provodu i odnosima u kojima postoji element neobaveznosti i avanturizma. Eventualno bi treća dekada mogla da vam donese nešto trajnije – u pitanju je ili neko koga upoznajete preko posla ili osoba koja je uniformisana. Što se tiče onih koji su zauzeti – red lepih dešavanja, red neke ustaljene svakodnevice. Potrebno vam je nešto što će malo „oživeti“ odnos sa voljenom osobom….

 

Posao

U ovom će mesecu nastupiti promene i povećanje aktivnosti u poslovnom segmentu. Sigurno je da vas očekuje veća užurbanost i pomalo nerviranja zbog kratkih rokova za obavljanje nekih poslova, ali karte pokazuju da ćete uspevati da ostvarite kvalitetne i povoljne rezultate. Ne savetuje vam se da donosite neke odluke na brzinu, strpljivost i istrajnost je ono što vas vodi ka cilju i ka onome što želite.

Po pitanju finansija, mogući su neočekivani, veći prilivi. Nezaposlenima – jake šanse u drugoj dekadi.

 

Zdravlje

Stariji Bikovi bi trebali da obrate više pažnje na cirkulaciju i stanje krvnih sudova. Mlađa generacija će biti više podložna stresu.

 

 

BLIZANCI

NEPRIJATELJ-VESELJE-UDOVAC

Ljubav

Preko izlazaka, prijatelja, društvenih aktivnosti slobodni Blizanci mogu u drugom delu meseca upoznati osobu sa kojom bi poželeli i nešto više od prijateljstva. Vaš duh je vrlo često nemiran i mesto vas ne drži dugo, ali sa ovom osobom biste mogli ostvariti i trajniji odnos, naravno – ukoliko se malo potrudite…. Zauzeti Blizanci će tokom ovog perioda imati više želje i potrebe da se posvete partneru i da unaprede svoj odnos. Čekaju vas neki lepi zajednički momenti, ispunjeni dobrim raspoloženjem, i to naročito tokom druge dekade februara. Definitivno ste na izlasku iz negativne ljubavne faze.

 

Posao

Za prave, velike stvari i promene koje bi vam donele sigurnost i stabilnost u poslovnom segmentu definitivno je potrebno vreme. Vi ste svesni toga, spremni da napredujete malim koracima, ali to ne znači da vam ova situacija odgovara. Neki od vas će kroz pokretanje privatnih poslova pokušati da obezbede sebi jače finansijske prilive. Druga dekada meseca vam može doneti zanimljivu poslovnu saradnju ili kontakt sa osobom koja bi bila značajna po vas. Ovo je dobar period i za nezaposlene.

 

Zdravlje

Zdravstveni segment je prikazan kao promenljiv tokom januara. Starija populacija bi trebala da više obrati pažnju na hronične probleme.

 

 

RAK

CEZNJA-SRECA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Neispunjenost i nezadovoljstvo, očekivanje nekih boljih dana i srećnijih ljubavnih momenata prisutni su kod slobodnih pripadnika ovog znaka. Ne očajavajte dragi Rakovi, jer februar jeste pripremio neka lepa iznenađenja za vas. Karte pokazuju da vas čeka novo poznanstvo od kraja prve dekade meseca, i to može biti osoba koju upoznajete preko nekog od prijatelja ili u izlasku. Ovde se može ostvariti velika strast i duboka emotivna povezanost. Zauzeti Rakovi malo variraju sa raspoloženjem. Čas ste zadovoljni, čas partneru pronalazite sto mana. Ne dozvolite da vaše oscilacije u raspoloženju utiču na vezu u kojoj ste.

 

Posao

Poslovno finansijski segment može biti vrlo zanimljiv tokom ovog meseca. Rakovi mogu dosta fino zaraditi, stabilizovati svoju novčanu situaciju, jer će ih hteti sreća po pitanju priliva. I vaša ambicioznost je dosta aktivirana, pa ćete želeti da napravite promene i kod sebe, ali i u okviru firme u kojoj radite i da kroz njih obezbedite sebi jače pozicije i izbijanje u prvi plan. Malo trzavica u kolegijalnim odnosima će biti prisutno tokom treće dekade, jer će osobama sa kojima radite zasmetati vaša prodornost…

 

Zdravlje

Trebalo bi voditi računa o grlu, plućima – podložni ste prehladama i virusnim infekcijama. Takođe – povedite računa o načinu ishrane.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3