DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. februar: Pred Ribom izuzetan period, Blizanci srećni- ljubav cveta, Škorpija igra na sve ili ništa…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. februar: Pred Ribom izuzetan period, Blizanci srećni- ljubav cveta, Škorpija igra na sve ili ništa…

31. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Zvezde će vas danas obasuti svom mogućom energijom kako bi podstakle vašu komunikativnost. Želećete da ubedite dragu osobu u neke činjenice koje su vama veoma bitne.

 

Do danas ste možda imali „zavezan jezik“, ali odjednom će se odvezati i sve što želite da kažete izaći će iz vas u pravom trenutku. Samopouzdanje vam ne manjka!

 

 

ŠKORPIJA

Izgleda da danas ne možete pogrešiti nikako sa planetarnim aspektima na vašoj strani. Na bilo kakav sastanak da odete bićete u centru pažnje i veoma uspešni.

 

Zbog vašeg samopouzdanja može vas privući jedna posebna osoba, koja će takođe želeti da sa vama da stupi u kontakt. Trenutno nemate šta da izgubite!

 

 

STRELAC

Trenutna astralna poravnanja indiciraju da vaš ljubavni život naprosto cveta u onom duhovnom smislu koji podrazumeva kurs meditacije ili neku vrstu joga treninga. Takav susert uma i srca svakako znači da ste daleko od svakodnevne rutine, možda na nekoj vrsti odmora ili uživate u par dana pauze.

 

Veoma će vam značiti ukoliko ste sami, a ako ste u vezi, značiće oboma.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3