Ribe slute PREVARU, Rak TAJNO LJUBI, Blizanci u zanimljivoj AVANTURI, Lav želi STARU LJUBAV…  Evo šta vas očekuje za VIKEND!

Ribe slute PREVARU, Rak TAJNO LJUBI, Blizanci u zanimljivoj AVANTURI, Lav želi STARU LJUBAV… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

31. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta vas očekuje za vikend, do 4. februara… Mesec je prešao u svoje sedište znak Vodolije, pa će emocije biti izražene..

 

Ovo je VIKEND HOROSKOP!

 

OVAN

Mnogi će Ovnovi biti zauzeti nekim obavezama ovog vikenda ali ćete s alkoćom rešavati sve. Iako neće biti mnogo vremena za odmor oni koji su u vezama iskoristiće nedelju za uživanje sa osobom koju vole. Ovnovi koji su slobodni biće naročito privlačni ovi dana pa će biti mamac za suprotan pol. Uživajte.

 

 

BIK

Došlo je vreme da odbacite sve negativno što vas zamara u životu. Neke stvari ne možete proeniti pa je bolje da ih prigvatite takve kakve jesu. Oni u vezama biće posebno emotivni narednih dana a da li će partenr moći da isprati vaše želje i nadanja.. Oni koji su slobodni biće poletni i aktivni. Očekuje vas jedan zanimljiv susret u subotu.

 

 

BLIZANCI

Bliznaci će biti pomalo napeti naredih dana. Ljubavni život vam stvara komlikacije ili bar vi tako mislite. Razmislite dobro šta nije u redu sa vašim odosom sa partnerom pa učinite nešto po tom pitanju. Prvo morate da priznate svoje greške. Oni koji su slobodni mogli bi na jedan kraći put za vikend. Očekuje vas mala avantura.

 

 

RAK

Mnogi Rakovi će u narednim danima da osete sreću kakvu nisu mogli ranije. Divni dani pred vama iako imate velika očekivanja od partnera, on se trudi da ih ispuni. Popustite i vi malo. Oni koji su sami mogli bi ući u jednu tajnu romantičnu vezu sa jednom osobom koju poznaju površno.

 

 

LAV

Oni koji su u vezama biće jako raspoloženi narednih dana. Od partnera ćete dobiti podršku iako neće moći u svemu da vas prati. Puni ste energije. Pripadnici znaka koji su sami ovaj vikned očekuje poseta nekoga iz prošlosti. Očekujte susret sa bivšom ljubavi koji će vas jako iznenaditi.

 

 

DEVICA

Device koje su u vezi mogu očekivati jako lep vikend. Očekujte jedno zaista lepo iznenađenje od osobe koju volite. Ako ste još uvek sami moguće je da ćete privući jednu osobu koja nema baš lepe namere prema vama, budite oprezni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3