DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Devica bi se mogla razočarati, Rak razmišlja o bivšoj ljubavi, Bik neka sluša svoje srce…

DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Devica bi se mogla razočarati, Rak razmišlja o bivšoj ljubavi, Bik neka sluša svoje srce…

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Veoma je bitno da danas pokažete poštovanje prema vašim pretpostavljenima. Mnogo toga možete da naučite ako budete pažljiv slušalac. Brzopletost i nepromišljenost može da vas dovede u neprilike. Ne srljajte u neke situacije zbog kojih bi kasnije mogli da zažalite. Proverite sve činjenice pre nego što donesete konačne zaključke.

ŠKORPIJA

Uradite nešto što u vama budi strast i dobro raspoloženje. Ne budite obeshrabreni ako za to nemate podršku od onih od kojih je očekujete. Motivaciju ćete najlakše pronaći u malim stvarima. Emotivni razgovor sa partnerom bi mogao da vam natera suze na oči. Verovatno ćete saznati da prema vama gaji zaista najdublja osećanja.

STRELAC

Srećne okolnosti u kojima će se naći član porodice ženskog pola, učiniće vas veoma ponosnim. Nađite vremena da izrazite vaše mišljenje i pohvale. Vaši lični projekti, pogotovo oni koji uključuju druge ljude, bi danas mogli da naiđu na izvesne prepreke. Najbitnije je da ne očajavate i da po svaku cenu zadržite kontrolu. Fokusirajte se na rešenje.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3