DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Devica bi se mogla razočarati, Rak razmišlja o bivšoj ljubavi, Bik neka sluša svoje srce…

DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Devica bi se mogla razočarati, Rak razmišlja o bivšoj ljubavi, Bik neka sluša svoje srce…

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Spremni ste da saslušate tuđe mišljenje, i ne samo danas, vi ste generalno osoba koja voli da širi vidike. Energija planeta vas podstiče da učestvujete u zanimljivim razgovorima u kojima rađe učestvujete kao slušalac, a ne kao aktivni sagovornik. Ne bi bilo loše da ovaj dan iskoristite u planiranju romantičnog vikenda sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Razgovori i putovanja su vam danas u prvom planu. Najverovatnije ćete dobiti poziv za stručno usavršavanje vezano za posao kojim se trenutno bavite. Što se emotivnog života tiče, shvatićete da sa voljenom osobom imate mnogo toga zajedničkog. Hemija između vas je evidentna; izdvojte malo vremena da se sklonite od svih i na miru podelite nežnosti.

RIBE

Razmišljate o porodici i obećanjima koje ste im dali. Danas je krajnje vreme da ih ispunite. Ne dozvolite da vas iznenadne obaveze u tome ometu. Data reč je data reč, u protivnom, rizikujete da se neko razočara u vas. Potrudite se da saslušate šta jedan prijatelj ima da vam kaže. U pitanju je nešto vezano za selidbu.

Stranice: 1 2 3