Horoskop do KRAJA MESECA: Vodolija ulazi u tajnu ljubavnu vezu, Bik između dve vatre, Devica ostvaruje svoju želju….

Horoskop do KRAJA MESECA: Vodolija ulazi u tajnu ljubavnu vezu, Bik između dve vatre, Devica ostvaruje svoju želju….

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Posao – Kao da ne znate šta ćete od sebe, od posla i ushićenosti potpuno ste pozitivni i u iščekivanju da se nešto dogodi. To nešto trebalo bi tačno da definišete, jer ste skloni rasipanju energije na razne poslove, a pri tom vam može promaći ono najbitnije. Ako želite da budete u centru pažnje – bićete. Toliko ste moćni i uticajni da prosto ne znate šta ćete sa sobom. Drugi znaju, i zato dobro pazite da snagu ne počnu da vam kradu razni energetski vampiri koji žele da imaju koristi od vaše reputacije, veza i uticaja. Radićete naporno, ali bićete organizovaniji nego inače. Potrudite se da sve poslove završite do kraja meseca. Bićete u centru pažnje, i ako ste ikada želeli da radite u medijima šansa se ukazuje, moguće u okviru neke velike televizijske kuće, ali i u sportu i politici. Žene su vam velika podrška, ma kog pola da ste, i to Jarčevi, Vodolije i Bikovi. Očekuje vas službeno putovanje u inostranstvo i veliki uspeh u radu sa strancima.

 

Ljubav – Ma kakav utisak ostavljali, vaša glavna osobina je stidljivost i nedovoljna spremnost da se otvorite pred partnerom, kao da se plašite da na vaše emocije taj neko neće odgovoriti na odgovarajući način. Jedine osobe koje su u stanju da iz vas izvuku ono najbolje su Bikovi, Škorpije, Vodolije i Ribe. Ako ih imate u imeniku, pozovite ih, biće srećni što ste ih se setili. Strelčevi, Lavovi i Ovnovi delovaće na vas poput udara groma, ostavićete tragove u njihovim dušama, a oni u vašoj ožiljke. To vam nije potrebno. Možete doživeti vrlo lepu romansu. Device su solidne kao partneri i vrlo pouzdane, ali nisu za strastvenu romansu. Postaćete jako zanosni. Ovo se naročito odnosi na muškarce rođene u znaku Jarca, dok za žene znači neku vrstu opomene da budu manje autoritativne i da ne pokazuju koliko su samostalne. Ceo period je zaista izuzetno povoljan za ljubav, kako za one koji priželjkuju tajnu vezu ili za slobodne Jarčeve koji jedva čekaju da sretnu osobu svog života. Ona je tu negde, moguće da ćete je sresti na nekom putovanju.

 

Zdravlje – Ako se bavite sportom, pripazite se povrede.

 

 

vodolija-godisnji-horoskop-za-2019-godinu

VODOLIJA

Posao – Počinje nešto novo za vas, jer ćete možda započećete privatni biznis, ali budite veoma oprezni, jer možete nesvesno provocirati mnoge svojim izjavama. Izbegavajte konflikte sa konkurencijom i sa saradnicima, koji vam inače nisu naklonjeni. Izbegavajte sukobe sa uniformisanim licima i ne isterujte pravdu da ne biste plaćali kazne. Finansijska situacija neće biti toliko loša, iako ćete imati dosta izdataka. Možete igrati igre na sreću ili ćete imati uspeha u radu sa strancima. Uspećete da naplatite neki dug ili da vam vrate novac koji vam duguju.

 

Ljubav – Nestalni ste, šarmantni, pričljivi, obećavate sve i svašta, danas ste tu, sutra vas nigde nema. Zato dobro pazite šta obećavate, a tajne veze će vas privlačiti više nego ikad. Slučajni susret na ulici, u šetnji ili na putovanju prilično će vas izbaciti iz ravnoteže, naravno u pozitivnom smislu. Srećom, dobra osobina Vodolija je što ne pate mnogo u ljubavi. Ovo nije period patnje nego manjih nerviranja, čežnje, uzbuđenja i oscilacija u raspoloženju. Pokušaćete da se odbranite od ljubavi na prvi pogled, ali to vam neće poći za rukom. Idealni partneri u ovom periodu su Strelac ili Vaga, a kao tajna simpatija pojaviće se i Ovan, Škorpija ili Jarac. I vaš znak spada u one kojima putovanje nudi bezbroj mogućnosti za ljubavnu avanturu. Drugi znaci mogu vam samo zavideti na romansi koja će početi.

 

Zdravlje – Jedite zdraviju hranu.

 

 

ribe-godisnji-horoskop-za-2019-godinu

RIBE

Posao – Vrlo interesantan period. Posao kreće po principu dok nekom ne smrkne, drugom ne osvane. Ni vama neće baš svanuti, jer ćete biti previše opterećeni poslom, a šef će vam pridodati i nove obaveze. Nemojte dopustiti da manipulišu vama i da se mnogo toga podrazumeva. Vaša sposobnost izbija u prvi plan i srećom po vas ima onih koji dobro znaju koliko vredite.

U ovom periodu mnogo bolje će prolaziti žene Ribe nego muškarci. Najbolji saradnici biće vam Škorpija i Bik. Sa Devicama, Vodolijama i predstavnicima svog znaka budite veoma oprezni. Za vas važi pravilo da svakim danom postajete sve bolji i bolji u svakom pogledu. Pružaju vam se odlične mogućnosti da na lak način dođete do novca. Muškarci Ribe su pod velikim uticajem žena, što nije dobro, ponekad im pružite otpor i pokažite da imate svoje ja.

 

Ljubav – U poslednje vreme vam baš ne ide na polju ljubavi, jer donešenje vrlo važnih odluka odlažete u nedogled. Ako se radi o braku – sumnjate da ćete u njemu biti srećni, a ako je reč i razvodu – plašite se osvete. Usamljene Ribe mogu sresti vrlo dominantu osobu. S jedne strane će im imponovati, s druge se plaše da neće moći da budu na nivou zadatka. Nemojte imati tako ozbiljan pristup ljubavi, ništa nije večno, a osećanja koja imate prema Škorpiji, Raku ili Jarcu su ono pravo, ma koliko pokušavali da ih minimizirate samo zato što niste u stanju da odnos sa njima svedete na pravu meru, ili da priznate da ste upali u klopku zvanu ljubav. Ovaj period će vam doneti promene, pa ćete dobro razmisliti o svemu i najzad shvatiti da se od ljubavi ne beži. Kad to shvatite, slede vam romantični susreti.

 

Zdravlje – Pojačajte imunitet.

 

 

Prilagođeno sa: Conoplja news

Stranice: 1 2 3