Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU do 10. 2. 2019. – Najsretniji znakovi će biti Vodolija, Vaga i Bik!

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU do 10. 2. 2019. – Najsretniji znakovi će biti Vodolija, Vaga i Bik!

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

Vaga

LJUBAV: Male nesuglasice između vas i voljene osobe bit će povezane s vašim bučnijim reagiranjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usredotočite na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osjećati bolje i biti zadovoljni.

 

KARIJERA: Rezultati vaših napora polako izlaze na vidjelo, no ima još dosta toga što treba napraviti. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Sigurnost i sve bolja financijska postignuća dat će vam novu motivaciju za rad.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Imate pravo malo se opustiti i proveseliti.

 

 

Škorpion

LJUBAV: U osobnim odnosima ovih će vas dana zanimati erotika. Ako ste u vezi, vaši prijedlozi vjerojatno će biti dobro prihvaćeni od druge strane. Ako ste još sami, morat ćete biti malo strpljiviji. Udvarajte se polako i imat ćete uspjeha.

 

KARIJERA: Nastavljate težiti visokim ciljevima, a okolnosti ljudi i događaji podupirat će se vas u tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih poslovnih zaostataka koje niste vi uzrokovali. Kako god bilo, riješit ćete i njih.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Iskoristite svaki sunčani dan.

 

 

Strijelac

LJUBAV: Zamišljat ćete se u ulozi velikog zavodnika, no prilika za to bit će više u vašoj mašti nego u stvarnosti. Ipak, ono što ulovite, bit će dobro. Zato se dotjerajte se i izađite među ljude. Samo neka vaša očekivanja budu malo realnija.

 

KARIJERA: Na radnom mjestu bit će sve više događaja. Ne samo na temu redovnih zadataka, nego će se aktivirati i događaji povezani s ljudskim odnosima, uvjetima rada, uslugama koje dobivate ili pružate. Neki će biti pretrpani poslom.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Napravite bolji plan i red. Potom ga primijenite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3