Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU do 10. 2. 2019. – Najsretniji znakovi će biti Vodolija, Vaga i Bik!

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU do 10. 2. 2019. – Najsretniji znakovi će biti Vodolija, Vaga i Bik!

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

Jarac

LJUBAV: Postat ćete mirniji i zadovoljniji. Čitat ćete misli i osjećaje partnera. Zato ćete pričati samo o bitnim temama. Ljubav će vam vjerojatno biti uzvraćena na lijep način. Oni koji su još sami bit će zanimljivi drugima i rado pozivani u društvo.

 

KARIJERA: Nakon što ste možda morali pognuti glavu, prepoznat ćete da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se netko s njim ne slaže, vi ćete iznijeti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

 

 

Vodenjak

LJUBAV: Tijekom ovog tjedna ojačat će povjerenje u vašem privatnom životu. Napokon ćete s drugom stranom moći razgovarati otvorenije, premda stoji da važete svaku svoju riječ. Poboljšanje će vas ohrabriti i da više izlazite pa će se samci upustiti u udvaranja.

 

KARIJERA: Vjerojatno će vas podržati komunikativni i otvoreni ljudi jer će uvidjeti vaš trud. Bit će vam drago, premda ćete osjećati blage posljedice stresova. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se vježbajući jogu.

 

 

Ribe

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, razumijevanja i sklada, a povjerenje će rasti. Bit ćete zadovoljni i sretni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti nekako znanstveno.

 

KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. Rezultat je to vaše spretnosti i talenta da komunicirate sa svakim. I ovih dana to će doći do izražaja pa će vas mnogi zvati da im se pridružite.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Aktivirajte svoj stari hobi.

 

 

ehoroskop

Stranice: 1 2 3