Mlad mesec u Vodoliji jednom znaku doneće NEIZMERNU SREĆU a evo šta očekuje tvoj znak!

Mlad mesec u Vodoliji jednom znaku doneće NEIZMERNU SREĆU a evo šta očekuje tvoj znak!

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

Horoskop za mlad Mesec u znaku Vodolije – saznajte kakva sudbina očekuje vaš horoskopski znak!

 

Ovan

Očekuju vas lepa dešavanja sa prijateljima, putovanjima, novim učenjima, idejama. Postoje mogućnosti da stupite u neku novu grupu, pokrenete kreativan rad ili neku ideju. Sve što pokrenete vezano za studiranje, širenje filozofije, religije i viših učenja i znanja sada je vrlo uspešno.

 

 

Bik

Imate idealne prilike da upravljate finansijama i da transformišete dosadašnje finansije. Mnoge osobe sada vam mogu pružiti podršku kada je posao u pitanju. Neka osoba od autoriteta će vam dati vetar u leđa. Bitne iznenadne promene se vama dešavaju i svetlost budućnosti vas sada može obasjati.

 

 

Blizanci

Kod vas je velika prilika novih ideja, pronalaska, učenja, putovanja, nove filozofije, planovi i to sve uz podršku partnera koji će vam biti vrlo naklonjen. I vama će mnogo lakše biti da se prezentujete i date svoje znanje i umeće do uspeha. Mnogi Blizanci sada mogu imati iznenadnu sreću i uspeh.

 

 

Rak

Vama se pruža odlična prilika za neke finansijske transakcije, kredite i rešenje nekih prepreka na putu vašeg uspeha. Svakodnevnica je dosta izražena kroz srećne aktivnosti i ona preti da ne preterujete ni u čemu, a posebno u hrani.

 

 

Lav

Idealna prilika da vi pokažete emocije prema vašem partneru, jer mnoge osobe sada baš mogu da se dogovore šta i kako dalje. Pojedine osobe mogu poželeti da imaju dete ili da, ako već imaju decu, budu bliski i emotivni prema njima. Mnogi slobodni Lavovi sada mogu upoznati potencijalnog partnera.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3