Mlad mesec u Vodoliji jednom znaku doneće NEIZMERNU SREĆU a evo šta očekuje tvoj znak!

Mlad mesec u Vodoliji jednom znaku doneće NEIZMERNU SREĆU a evo šta očekuje tvoj znak!

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

Devica

Mnoge Device mogu biti emotivne kada je porodica u pitanju i žrtvovati se za jednog roditelja. Čak možete dobiti neku novu viziju ili rešenje kako u svakodnevnici da pojednostavite stvari i okrenete novi list u svom životu. Kako je vaše polje u Vodoliji, onda se taj mlad Mesec može manifestovati da budete srećni ili nesrećni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata.

Vaga

Kod vas se mlad Mesec dešava u polju ljubavi, dece, kreativnog rada i sporta pa se tu mogu dešavati razne iznenadne promene. Kako su Jupiter i Merkur u podršci, vi možete iznenada doneti neki zaključak kada je komunikacija u pitanju ili braća i sestre mogu iznenada da vam nešto saopšte. Generalno gledano, sve se dešava iznenada i brzo.

 

 

Škorpija

Kod vas se dešavaju neki novi počeci u kući, genetici i sa jednim roditeljem. Mnoge osobe sada mogu imati finansijsku pomoć od roditelja, autoriteta ili nekoga od koga najmanje očekujete. Jaka intuicija je dosta naglašena.

 

 

Strelac

Vi imate bitne komunikacije, dogovore, pregovore sa rodbinom koja vas može podržati, a i ne što opet zavisi od vaših ličnih aspekata. Vi se cele godine morate čuvati negativnog aspekta od Neptuna iz Riba koji vam može dati zbrku, maglu i prevare. Mnoge saradnje i komunikacija se otvara sa inostranstvom pa pazite na komunikaciju i dogovore.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3