Mlad mesec u Vodoliji jednom znaku doneće NEIZMERNU SREĆU a evo šta očekuje tvoj znak!

Mlad mesec u Vodoliji jednom znaku doneće NEIZMERNU SREĆU a evo šta očekuje tvoj znak!

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

Jarac

Vi ste u vrhuncu kada je vaša materijalna kuća u pitanju, možete biti zadovoljni sa iznenadnom srećom koja vam dolazi. Kako je aktivno i vaše dvanesto polje i Jupiter u njemu kao anđeo koji vam čuva leđa i gura vas napred u nepoznato, sve se može desiti iznenada. Venera je u vašem znaku i daće vam srećnije impulse u svemu.

 

 

Vodolija

Kod vas se dešava ovaj moćni mlad Mesec i njegove dobrobiti, pa to treba svakako da iskoristite i pokrenete nove planove, grupe, vizije, novu politiku života. Ono što je važno naglasiti, on će uticati na vaš psihički i fizički izgled gde vi možete biti srećni i zadovoljni sobom što je jako teško za vas jer uvek stremite nečemu novom i originalnom. Čuvajte se euforije ili potonuća.

 

Ribe

Ovaj mlad Mesec se dešava u vašem dvanaestom polju, što je vaša podsvest, snovi, mašta i mnoge psihičke spone se povezuju sa vašom desetom kućom koja predstavlja vašu karijeru, jednog roditelja ili autoritet pa se tu dešavaju ova Mesečeva iznenadna pokretanja. Imate podršku Jupitera iz Strelca. Samo pojedine Ribe treba da se čuvaju obmana,iluzija i drugih prevara ili da to one ne rade, što opet zavisi od vašeg ličnog horoskopa i aspekata.

 

Stranice: 1 2 3