Ovnu dolazi LJUBAV IZ MLADOSTI, Raku stiže NOVAC, Device će neko IZLUDETI, Blizancima jedan susret OTAVARA OČI… Evo šta vas čeka u toku SLEDEĆE NEDELJE!

Ovnu dolazi LJUBAV IZ MLADOSTI, Raku stiže NOVAC, Device će neko IZLUDETI, Blizancima jedan susret OTAVARA OČI… Evo šta vas čeka u toku SLEDEĆE NEDELJE!

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

POSAO

Na poslu možete očekivati dodatne obaveze pa ćete cele nedelje biti u pokretu. Mogli biste malo predahnuti za vikend, trebaće vam energije za dalje polove i projekte.

 

 

LJUBAV

U ljubavi Vage u vezama biće poprilično zadovoljne i srećne. Mogući su manji konflikti krajem nedelje ali sve će doći na svoje. Oni koji su sami još uvek, mogu očekivati susret sa bivšom ljubavi s kojom su ostala neka neraščićena posla. Moglo bi pasti i pomirenje.

 

 

ZDRAVLJE

Više se krećite.

 

 

 

ŠKORPIJA

POSAO

Imaćete jako važnu nedelju na poslu pa ćete morati doneti neke jako važne odluke koje će biti smer za vaš dalji napredak u karijeri. Pripremite se.

 

 

LJUBAV

Oni koji su u vezi u narednoj nedelji doživeće puno lepih trenutaka sa partnerom. Uzvratite mu istom merom i uživajte u ljubavi. Škorpije koje su same biće u prilici da se upuste u jednu romantičnu vezu. Ipak, zvezde savetuju da se ne opušstate odmah na početku.

 

 

ZDRAVLJE

Meditirajte, to vam poboljšava rasploženje.

 

 

 

STRELAC

POSAO

Na poslu jako povoljna nedelja. Pred vama dani uspeha i zadovoljstva. Moguće su neke promene u samoj srži posla ali to je neminovno da bi se došlo do određenog cilja.

 

 

LJUBAV

Strelčavi u vezama proći će kroz velika iskušenja u ljubavi tokom naredne nedelje. Nezadovoljstvo i sumnje obeležiće naredne dane. Ako vam veza prođe ova iskušenja posle toga će biti jača. Oni koji su sami biće meta nekoga kome će odmah zapsti za oko. Iako će emocije divljati sa obe strane, ova osoba će vam ponuditi tajnu vezu jer sve su prilike da je već zauzeta.

 

 

ZDRAVLJE

U dobroj ste formi, nađite amlo više vremena za odmor.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3