DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Biku stižu promene, Blizanci u ljubavnoj dilemi, Strelac ima tajnu…

DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Biku stižu promene, Blizanci u ljubavnoj dilemi, Strelac ima tajnu…

3. veljače 2019. 0 By Admin 1

Puno sreće vam želimo ?

 

ovan

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.

 

LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

 

 

bik
POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

 

LJUBAV
Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.

 

ZDRAVLJE
Počnite sa vežbanjem.

 

 

 

blizanci

POSAO
Imate utisak da okolina nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe ili interesovanja. Ipak, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.

 

LJUBAV
Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme. Izmežu vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.

 

ZDRAVLJE
Napetost.

 

 

rak

POSAO
Imate dobre ideje, ali na žalost, vaša okolina kao da nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje.

 

LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi dokle god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.

 

ZDRAVLJE
Provodite više vremena na svežem vazduhu.

 

 

 

lav

POSAO
Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. Zato, izbegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije.

 

LJUBAV
Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo već i emotivna podrška.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

devica

POSAO
Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje. Sa nekoliko dobrih poteza možete rešiti svoje probleme.

 

LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte, sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.

 

ZDRAVLJE
Napetost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3