DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Biku stižu promene, Blizanci u ljubavnoj dilemi, Strelac ima tajnu…

DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Biku stižu promene, Blizanci u ljubavnoj dilemi, Strelac ima tajnu…

3. veljače 2019. 0 By Admin 1

 

jarac

POSAO
Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

 

LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.

 

ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

 

 

 

vodolija

POSAO
Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.

 

LJUBAV
Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

ribe

POSAO
Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.

 

LJUBAV
Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

astrologija.de

Stranice: 1 2 3