DNEVNI HOROSKOP za 5. februar: Jarac pred važnom odlukom, Vodoliji stiže lepo iznenađenje, Strelac u ljubavnim problemima, Ribe na putu…

DNEVNI HOROSKOP za 5. februar: Jarac pred važnom odlukom, Vodoliji stiže lepo iznenađenje, Strelac u ljubavnim problemima, Ribe na putu…

3. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Veoma je bitno da danas budete tolerantni i imate razumevanja za tuđa osećanja. Iako ste ranjiviji nego obično, ne pokušavajte da to prikrijete tako što ćete glumiti nedodirljivost. Neke teške reči su samo refleksija negativnih iskustava iz prošlosti. Krajnje je vreme da učite iz iskustva. U vašem slučaju, najbolje iz vlastitih. Na kraju dana, osećaćete izvestan napredak.

ŠKORPIJA

Veoma ste svesni dešavanja oko vas i vrlo je moguće da ćete usvojiti nečije mišljenje. Pa ipak, ne budite previše otvoreni prema ljudima koje ne poznajete dovoljno. Postoji opasnost da vas uvredi nečiji nepromišljeni komentar. Najprijatnije se osećate u društvu osoba od poverenja. Takođe, danas nađite vremena da uživate u nekim materijalnim stvarima.

STRELAC

Ako radite na nekom velikom projektu, većina vaše kreativne energije odlazi upravo na njega. Kada se radi o nekim dugoročnim planovima i ciljevima, budite sigurni da ste na pravom putu. Takođe, doživećete kraću emocionalnu blokadu kada je u pitanju odnos sa partnerom. Ovo će vas za trenutak poremetiti i krenuti sa puta, ali ne očajavajte. Prolaznog je karaktera.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3