DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. februar: Ovan ponosan, Devici sreća pred nosem, Škorpija pleni pažnju, Blizanci zaluđeni ljubavlju…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. februar: Ovan ponosan, Devici sreća pred nosem, Škorpija pleni pažnju, Blizanci zaluđeni ljubavlju…

3. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Na skupu ljudi koji imaju isto mišljenje kao i vi, primetićete da se neko divi vama i vašoj inteligenciji. Taj neko bi mogao da vam donese radost u život. Imajte veru u sebe i ostanite sa tom osobom u kontaktu. Nemojte imati predrasude, već se usudite odete na sastanak. Provešćete se sjajno, a možda se desi i neočekivana romansa.

VODOLIJA

Danas vas zvezde ohrabruju da izađete među ljude, jer postoji šansa da upoznate veoma interesantne ljude. Neka osoba bi mogla uneti dozu svetlosti u vaš život. Oboje ćete shvatiti da delite ista interesovanja i poglede na svet. To će vam, vise od bilo čega, vratiti osmeh na lice i dati vam razlog da se radujete budućnosti.

RIBE

Ako ste u poslednjem periodu vi i vaša voljena osoba prolazili kroz težak period, očekujte da će vam danas zvezde vratiti toplotu i humor u vezu i život. Ako i nakon toga budete osećali da stvari ne funkcionišu na pravi način, zapitajte se koliko je vaša veza zaista vredna. Možda ćete, kada sve sagledate realnim očima, doći do zaključka da ste bili u zabludi.

Stranice: 1 2 3