BLIZANCI, RAK I VODOLIJA! Prva polovina FEBRUARA doneće im VELIKE PROMENE U LJUBAVI

BLIZANCI, RAK I VODOLIJA! Prva polovina FEBRUARA doneće im VELIKE PROMENE U LJUBAVI

4. veljače 2019. 0 By Admin 1

DEVICA

 

S retrogradnim Jupiterom u kući ljubavi i retrogradnim Saturnom u vašoj kući veza, imaćete puno posla u ljubavnom životu. Ne možete očekivati da se dogode čuda. Budite strpljivi, odlučni i nemojte se hvatati za prošlost!

 

Ako ste u dužoj vezi i voljena osoba želi brak, a vi se ne osećate spremno ili osećate pritisak, zatražite još vremena, otvoreno i iskreno. Svađa i neočekivanih preokreta biće više u periodu od 6. do 10. februara 2019. godine, a nakon toga pomirenje.

 

Voljenoj osobi nemojte zamerati. Podstaknite je na razgovor i zajedno pokušajte da nađete rešenja. Ovo je dobar period da odredite zajedničke planove i ciljeve. Mars, planeta ljubavi Raka, ulazi u vašu 8. kuću i označava period u kojem će vas preplaviti strast, dogodiće se fatalna privlačnost i biće iskušenja.

 

Čak iako ste dugo zajedno i može se činiti da više nema nade, vaš ljubavni život biće začinjen i preplaviće vas strast. Budite oprezni, postoji rizik da uđete u komplikovanu vezu u kojoj će biti dosta sukoba ili biste mogli biti ostavljeni s emocionalnim ožiljcima. Venera, planeta ljubavi i veza, ušla je u Vodoliju i podstiče društveni život.

 

Zahvaljujući tome vaši usamljenički dani privešće se kraju ili ćete izaći iz rutine u ljubavnom životu.

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2