Horoskop do kraja nedelje otkriva: Neke LAŽNE LJUBAVI će biti otkrivene, a jednom znaku će se ispuniti VELIKA ŽELJA!

Horoskop do kraja nedelje otkriva: Neke LAŽNE LJUBAVI će biti otkrivene, a jednom znaku će se ispuniti VELIKA ŽELJA!

4. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

POSAO Pod velikim ste pritiskom jer vas muči osećaj velike odgovornosti. Na vama je da donesete važne odluke kojima ćete povrediti neke ljude. Pošto je izvesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promene koje su pred vama jesu neprijatne, ali, dugoročno mogu biti veoma isplative.

 

LjUBAV Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta dalje. Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Razmislite, možda vaše oklevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se.

 

ZDRAVLjE Čuvajte se virusnih infekcija.

 

 

VODOLIJA

POSAO Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Osim toga, tranzitni aspekti na nebu najavljuju neočekivane i prisilne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne podležite pritisku, ne zaboravite da je svaki kraj jedne faze istovremeno i početak druge.

 

LjUBAV Oslanjate se na partnera, umesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

 

ZDRAVLjE Bolovi u leđima.

 

 

RIBE

POSAO Skloni ste previdima i iluzijama. Da biste izbegli komplikacije, uključite u svoj rad saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak, naročito sredinom nedelje.

 

LjUBAV Pošto ste ove nedelje skloni pogrešnom zaključivanju, savet je da se ne upuštate ni u kakve diskusije ili rasprave s voljenom osobom. Osim toga, tranzitni aspekt koji vas, ovih dana, muči opisuje laži, tajne i skandale. Pazite šta i kome pričate ili poveravate.

 

ZDRAVLjE Nesvestica.

 

 

Izvor: Novosti/Astro svaštara

Stranice: 1 2 3