JEDNA DONOSI NOVU LJUBAV! KARTA koju izabereš OTKRIĆE tvoju SUDBINU DO KRAJA GODINE

JEDNA DONOSI NOVU LJUBAV! KARTA koju izabereš OTKRIĆE tvoju SUDBINU DO KRAJA GODINE

4. veljače 2019. 0 By Admin 1

1. Snaga i borba

Ono sto je najbitnije istaci u pocetku je to da se ti dugo vremena vec boris za nesto sto zelis. Toliko dugo da si vec na izmaku snaga. Znaci da jos duze to isto ZELIS i o tome razmisljas. Zato ovo stavljamo u prvi plan, kao motivaciju da ne posustajes jer te ove godine ceka preokret. Nece ti vise biti tako tesko ostvariti ono sto zamislis. Tako da i sa ovom zeljom sacekaj jos malo, nemoj da odustajes, pozeli je jos jace…

 

U sedmom mjesecu imaces priliku da realizujes svoje planove. Ako istrajes do tada uspjeces da ostvaris sve tacno onako kako si zamislila. Ovaj period ces sama osjetiti, osjetices promjenu u ponasalju ljudi oko tebe, prema tebi. Osjetices da vise uvazavaju tvoje misljenje i da te vise slusaju i to ce ti dati dodatnu snagu. Tvoji uspjesi ce se krenuti nizati jedan za drugim. Imas jaku volju i kad nesto zelis ti se i boris, iskoristi ovaj naredni period da dobijes to sto zelis.

 

Znaci, ono sto ti trebas je da skupis jos malo snage i istrajes u svojoj borbi. Iz koje ces, ako uspijes, izaci kao velika i ponosna pobjednica. Srecno….

 

 

NOVA LJUBAV

 

2. Velika inspiracija i dobra karma

Ti si u prethodnom periodu donijela dosta cvrstih odluka, koje si ticu samo tebe licno. To je bio jedan odlican potez. Tim si sebi otvorila vrata za nove stvari. A sve ono sto si kroz zivot zasluzila svojim djelima i karakterom, krenuce ti se polako vracati. Bices veoma darovana blagostanjem i srecom.

 

Ono sto zelim da istaknem, je da ako si jos sama, i ako te to muci, jedino ti je ostalo da se opustis. Da manje o tome razmisljas jer onda kada se najmanje budes nadala UPOZNACES nekog. Nekog jako interesantnog i sarmantnog koga ces ti odmah privuci. Jedna tebi jako bliska zenska osoba ce biti posrednik ovog upoznavanja ali ce se ispostaviti kao PRAVA STVAR..

 

Ova godina ti donosi priliku da udjes u vezu sa nekim koga ti je sudbina namjenski poslala. Znaces ti to onog momenta kada progovorite prve recenice… Bice ti jasno. Nemoj da se uspanicis, polako, prihvati poziv za druzenje. Sve ce krenuti da se odvija svojim tokom bas onako kako treba.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2