DNEVNI HOROSKOP za 6. februar: Lav upada u zamku, Strelac iskren do kraja, Ovnovi pazite kome verujete…

DNEVNI HOROSKOP za 6. februar: Lav upada u zamku, Strelac iskren do kraja, Ovnovi pazite kome verujete…

5. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Danas obratite pažnju na jedan unutrašnji glas, a preporuka je i da sledite vlastitu intuiciju. Ne preporučuje vam se učestvovanje ni u kakvim poslovnim poduhvatima. Ukoliko vam je u planu da za danas privedete kraju neke ispite, finalnu proveru znanja ili slično, nastojte da to odložite za neku skoriju budućnost. Obaveze te vrste danas mogu da sačekaju.

ŠKORPIJA

Ukoliko ste ovoga jutra ustali neraspoloženi, osetili želju da se automatski vratite u postelju – učinite tako. Međutim, ako postoje obaveze koje su za vas neodložne, znate šta vam je činiti. Svako suvišno angažovanje ostavite za neko drugo vreme. Razgovori i pregovori neće ići u željenom pravcu, a sve su šanse da se osetite prilično iznevereno i isfrustrirano.

STRELAC

Obratite pažnju na male signale koji vam danas sugerišu da se stvari ne odvijaju u željenom pravcu. Neka situacija na poslu bi mogla da aktivira davno potisnute negativne emocije – naročito agresiju prema drugima. Iskrenost u razgovoru je vaš glavni adut. Ne pristajte na nikakve kompromise.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3