Ljubavni horoskop do kraja FEBRUARA: Vaga u NOVOJ vezi, Bika čeka TEŽAK period, Ovan će se zaljubiti KAO NIKAD PRE…

Ljubavni horoskop do kraja FEBRUARA: Vaga u NOVOJ vezi, Bika čeka TEŽAK period, Ovan će se zaljubiti KAO NIKAD PRE…

5. veljače 2019. Off By Admin 1

Mesečni ljubavni horoskop za februar 2019. godine – evo koga očekuje vatrena strast, a koga malo razočaranje!

 

Veliki ljubavni mesečni horoskop otkriva šta vas očekuje u februaru 2019. godine!

Mnogi znakovi će želeti da odu korak dalje i naprave ozbiljne poteze za ostvarenje planova sa partnerom, dok su neki i dalje vođeni sitnim strastima.

Februar je mesec ljubavi, pa će mnoga usamljena srca uskoro osetiti romantičnu čaroliju za kojm su dugo čeznuli. Nova ljubav je na pomolu!

 

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi 2. Februara pravi trigon sa Uranom i ulazi u znak Jarca. Imaćete nove ideje kako da poboljšate vaš odnos sa partnerom. Počećete da radite zajedničkim snagama na ostvarivanju važnih zajedničkih planova i ciljeva. To će vas zbližiti i doprineće stabilnosti vaše emotivne veze. Osećaćete obostranu privrženost. Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenitaka zahvaljujući sektili venere sa Neptunom. Ostvarićete bar jedni zajedničku želju. Pokrenućete nešto novo u vašoj vezi za šta ste oboje sigurni da će vam doneti prosperitet. U trećoj dekadi februara ćete umeti jedno drugom da se prilagodite u svemu i vaša strastvenost će se pojačati na radost partnera.

 

Ako ste slobodni:

U prvom delu februara počećete da osećate potrebu da se skrasite u ozbiljnoj vezi. Delovaće vam pomalo čudno što vas prolazi potreba za uzbudljivim ljubavnim avanturama. Sredinom meseca zavešće vas osoba koja će vam delovati kao ostvarenje vaših snova. Zaljubićete se i u dok trepnete već ćete biti u njenoj mreži. To je neko ko dobro zna šta hoće. Već 18. februara ćete biti u prilici da uđete u novu vezu koju će vam doneti konjunkcija Venere sa Saturnom. Stariji Ovnovi će kroz poslovne odnose upoznati nekoga s kim će osim poslovnih, uvideti da imaju i mnogo drugih interesovanja i mnogo toga zajedničkog. Počećete da se viđate van posla i u drugoj polovini februara započećete vezu.

 

 

BIK

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku februara doneće vam ozbiljne nesuglasice i konflikte. Vaš partner će saznati da ste nešto krili od njega, otkriće se vaše tajne i to može ozbiljno da uzdrma osnove vašeg odnosa. Uspećete da ublažite ove teškoće priznanjem partneru i navođenjem razloga za vaše tajne. Partner će biti spreman da vam oprosti ali sa rezervom. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će u drugoj polovini februara ući u vaš znak što će vam doneti skladnije odnose sa partnerom i uspostavljanje poverenja koje je bilo narušeno. Više ćete izlaziti, družiti se sa zajedničkim prijateljima i razgovarati od važnim temama. Krajem meseca ostvarićete i jedan zajednički cilj, što će pojačati vašu bliskost.

 

Ako ste slobodni:

Odgovaraće vam prolazne avanture u prvoj polovini februara. Ni jedna osoba u vašoj blizini vas neće dovoljno zainteresovati da se upustite u nešto ozbiljnije. 14. februara, upravo na dan zaljubljenih, ćete se zaljubiti u osobu koju ćete upoznati preko daljeg rođaka. Između vas dvoje će se dogoditi ljubav na prvi pogled. Konjunkcija Venere sa Saturnom označiće početak dugog i skladnog odnosa, a do kraja meseca ćete započeti i emotivnu vezu koja će vas preporoditi. Stariji Bikovi će odustati od pokušaja da se približe osobi koja im se dopada ali sa kojom ne nalaze zajednička interesovanja. Zainteresovaće se za stariju i ozbiljnu osobu koja će im doneti poverenje i stabilnost kada uđu u vezu.

 

 

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Sekstil merkura sa Jupiterom na početku meseca donoće vam plodne razgovore sa voljenom osobom, više inicijative i ideja kako da provodite zajedničko vreme. Razmatraćete zajedničke planove i radovaćete se ostvarenju bar jednog. Vaše strasti će biti pojačane, što će vašem partneru odgovarati. Umećete da pruđate pozitivne podsticaje voljenoj osobi. Duga polovina januara upozorava vas da izbegavate tajne u odnosu sa partnerom. Venerin sekstil sa Neptunom činiće vas sklonim romantičnim momentima. Bićete u mogućnosti da odete na vikend putovanje zajedno i da se dobro provedete. Započećete nešto novo u okviru vaše veze što će vas otvoriti za duboka međusobna osećanja i doneće vam dinamiku.

 

Ako ste slobodni:

Bićete puni optimiznma u traganju za osobom koja bi mogla da vam bude odgovarajući partner za emotivnu vezu. Nešto što će u početku delovati kao avantura nabijena erotikom i strastima probudiće u vama i osećanja. Privući ćete sebi pravu osobu zahvaljujući vašem magnetizmu. Sredina februara je pogodan period za ulazak u novu emotivnu vezu. Dobićete šansu koju nećete propustiti, a koje će vam doneti ostvarenje jedne velike želje u ljubavi i vezu na duže staze. Stariji Blizanci će upoznati osobu koja nije slobodna i koja će im predložiti tajnu vezu. Zaljubićete se i to će biti snažno i obostrano. Nećete moći da odolite jedno drugom. Osim strasti, tu će se pojaviti i jake obostrane emocije.

 

 

RAK

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva, na početku meseca, doneće vam ozbiljna neslaganja oko zajedničkih ciljeva u odnosima sa voljenom osobom. Uzrok je vaš nedostataka osećaj za potrebe vašeg partnera. Počećete da to rešavate i da pokazujete osećanja kada Venera uđe u znak Jarca. Partner će vam postati važan. Druga polovina februara dovešće do rešenja nesuglasica i postizanja dogovora zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Započećete zajedničkim snagama rad na važnih ciljevima i to će vas zbližiti. Očekuje vas više nežnosti i romantičnih trenutaka, a krajem meseca doći će do buđenja uspavanih strasti na obostranu radost.

 

Ako ste slobodni:

Venera će na početku februara praviti trigon sa Uranom i doneće vam iznenadni susret sa osobom koja će vas opčiniti kako svojim izgledom tako i ličnim kvalitetima. Nakon toga Venera ulazi u znak Jarca što će u vama stvoriti potrebu da se usmerite na ostvarenje ouzbiljne emotiovne veze. U tu svrhu ćete se potruditi oko vaše nove simpatije u čemu ćete imati uspeha, zahvaljujući upornosti. Sredinom meseca ćete ući u novu emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4