Ljubavni horoskop do kraja FEBRUARA: Vaga u NOVOJ vezi, Bika čeka TEŽAK period, Ovan će se zaljubiti KAO NIKAD PRE…

Ljubavni horoskop do kraja FEBRUARA: Vaga u NOVOJ vezi, Bika čeka TEŽAK period, Ovan će se zaljubiti KAO NIKAD PRE…

5. veljače 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom na početku februara i pokrenuće prijatnu komunikaciju između vas i voljene osobe. Imaćete mnogo zanimljivih tema za razgovor. Pokazaćete inicijativu za zabavu i zajedničke izlaske na kulturna mesta ali i mesta za zabavu, kao što su pozorišta, bioskopi, razne izložbe, književne večeri i slično. Moguće je i zajedničko putovanje. Sekstil Sunca sa Uranom u drugoj polovini februara uneće nova zajednička interesovanja u vašu vezu i doneti vam nove ideje i nova uzbuđenja koja će vašu vezu učiniti skladnijom. Otvoriće vam se novi potencijali koje ćete oboje umeti da iskoristite. Uživaćete u zajedničkim trenucima koje ćete podjednako genijalno osmisliti i bićete ispunjeni zadovoljstvom.

 

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom koja u sebi nosi originalnost i koje se po nečem posebnom ističe. Dosadili su vam stereotipi koji vam stoje na raspolaganju, a koji su previše predvidljivi, dosadni i isprazni. Sredinom februara upoznaćete osobu koja odgovara vašim kriterijumima. Ubrzo ćete shvatiti da to nije neko koga možete vezati uz sebe jer je previše nezavisnog i nemirnog duha. Moraćete dobro da se portudite da biste tu osobu osvojili i prijaće vam odnos koji ćete početi da izgrađujete. Nešto stariji Lavovi biće stavljeni na probu od osobe koju će pokušati da zavedu. Otkrićete da ste zapravo vi lovina koja se uhvatila u mrežu. Ako želite da zaista osvojite srce vaše simpatije, znajte da jedna sitna greška može da vas košta uspeha.

 

 

DEVICA

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Jupiterom na početku meseca donosi vam prijatne razgovore sa partnerom, pune optimizma i planova za zajedničke ciljeve. Umećete da zablistate tako što ćete partneru predložiti upravo ono što znate da mu je potrebno u zajedničkom životu sa vama. Bićete spremni da ispunite nešto što ste obećali voljenoj osobi. To će je učiniti srećnom. U drugoj polovini februara Venera će praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Doneće vam više nežnosti u odnosu sa voljenom osobom i više romantike. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Pružiće vam se prilika za više vremena provedenog zajedno u aktivnostima koje i vi i vaš partner volite da praktikujete.

 

Ako ste slobodni:

Bićete veoma izbirljivi ovog meseca, što će vam omogućiti da ostvarite kontakt sa osobom koja poseduje kvalitete koje tražite. Pazite samo da vaša urođena sitničavost ne ostavi loš utisak na vašeg izabranika. Pokažite da ste sposobni za emocije. U tome će vam od velike pomoći biti sekstil Venere sa Neptunom koji će drugoj osobi staviti do znanja da ste se zaljubili, a to će biti dovoljno da probije led i da počnete da razmenjujete i osećanja, a ne samo mišljenja. Nešto starije Device dobiće šansu koja im se pruža možda samo jednom u životu, da osvoje osobu u koju su duže vreme zaljubljeni. Slučajan susret i spontani razgovor doprineće obostranom zbližavanju. Dalje će sve ići relativno lako.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4