Ljubavni horoskop do kraja FEBRUARA: Vaga u NOVOJ vezi, Bika čeka TEŽAK period, Ovan će se zaljubiti KAO NIKAD PRE…

Ljubavni horoskop do kraja FEBRUARA: Vaga u NOVOJ vezi, Bika čeka TEŽAK period, Ovan će se zaljubiti KAO NIKAD PRE…

5. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ako ste u vezi:

Mars iz vašeg polja ljubavi, na početku februara pravi kvadrat ka Plutonu i donosi vam ozbiljna neslaganja sa partnerom. Bićete nemirni i često ćete odsustvovati od kuće, nemajući vremena za zajedničke aktivnosti. Nećete se uspeti uskladiti ni oko kućnih i porodičnih obaveza. Ulazak Venere u znak Jarca će vam pomoći da izgladite neporazume. Mars će 14. februara ući u znak Bika što će donositi nove pritiske na vas od strane partnera da se više angažujete oko rešavanja pitanja zajedničkog života, porodice i dece ako ih imate. Uspećete da se oko toga dogovorite i vaša veza će ući u stabilnu fazu od 18. u mesecu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Potrudićete se da rešavate smetnje u vezi.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na jednoj zabavi osobu koja će vam privući pažnju svojim prijatnim glasom i zanimljivim pričama. Biće vam vrlo brzo jasno da delite slična interesovanja. Dopašće vam se i način na koji se vaša nova simpatija pokazuje u javnosti. Osim izgleda i načina oblačenja, dopašće vam se i inteligencija i smisao za humor vaše simpatije. Do sredine meseca ćete uspeti da osvojite njenu pažnju i počećete da se često viđate. Potrebno je da dokažete svoje kvalitete kako biste ušli u vezu. Starije Vage će upoznati osobu koja je dinamična i strastvene prirode ali je u isto vreme i neko ko se teško vezuje. To će vam predstavljati izazov i potrudićete se da vašu simpatiju osvojite. Upotrebite sav svoj šarm i uspećete da uđete u vezu.

 

 

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Jarca otvoriće vam nove vidike i počećete da sa partnerom smišljete i dogovarate razne zajedničke planove. To će vam omogućiti da više vremena provodite zajedno, da razgovarate o raznim temama i da koristite vreme za izlaske, provod, izlete i kraća putovanja. Uživaćete u vremenu koje ćete provoditi zajedno jer ćete imati više zabave. Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenutaka uz voljenu osobu. Jedno drugome pružaćete više nežnosti i pažnje nego obično. Preuzećete više inicijative i nastojaćete da voljenoj osobi ispunite bar jednu večiku želju u čemu ćete imati uspeha. Vaša maštovitost i ideje uneće potrebnu svežinu u vaše odnose, a vaš partner će biti ispunjen srećom.

Ako ste slobodni:

Primetićete kako se u vašoj blizini često nalazi jedna osoba koja uvek sa vama razmeni po neku reč, učestvuje u zabavama koje priređujete sa vašim društvom ali se drži na distanci. Primetićete i da vam šalje signale da je zainteresovana za nešto više od površnog poznanstva. Pozvaćete je na zajednički izlazak i nakon toga ćete početi češće da se viđate i razgovarate o zajedničkim temama. Ubrzo će se probuditi emocije i strasti. Do kraja meseca ćete shvatiti da ste se zaljubili. Stariji Škorpioni će poželeti da se odmore od avantura i tajnih veza koje su imali do nedavno. Upoznaćete na poslovnom putovanju osobu koja će vas privući i sa kojom ćete početi da sarađujete poslovno ali ćete se viđati privatno i van posla.

 

 

STRELAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će na početku februara praviti sekstil sa vašim vladarem Jupiterom. To će vam doneti prijatne razgovor sa partnerom o zajedničkim interesovanjima i uneće više radosti i smeha u vašu vezu. Bićete optimistički raspoloženi i dogovaraćete se o zajedničkim putovanjima, izletima, izlascima i zajedničkim ciljevima. Druga polovina februara vam donosi sklad u domu i porodici. Više ćete vremena provoditi kod svoje kuće okruženi članovima porodice. Sa voljenom osobom ćete imati više intimnih trenutaka. Manje nesuglasice mogu nastati krajem meseca zbohg neslaganja oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza i izdvajanja za kućni budžet. Potreban je dogovor.

Ako ste slobodni:

Početak februara donosi vam neuspeh u pokušaju da privučete osobu koja vam se duže vreme dopada. Saznaćete da imate konkurenciju pored koje nemate nikakve šanse. To će vam doneti razočaranje. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja je slobodnig duha i sa kojom ćete moći odlično da se razumete i vodite prijatne i podsticajne razgovore. Dopašćete se jedno drugom i započećete da se viđate i izlazite. Ući ćete u slobodnu vezu koja će oboma prijati. Nešto stariji Strelci će morati da se potrude više nego obično kako bi uspeli da se dopadnu osobi koja ih privlači. Na prvom mestu je važno da budete strpljivi i taktični, a to va nije jaka strana. Saznajte šta se vašoj simpatiji dopada.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4