Ljubavni horoskop do kraja FEBRUARA: Vaga u NOVOJ vezi, Bika čeka TEŽAK period, Ovan će se zaljubiti KAO NIKAD PRE…

Ljubavni horoskop do kraja FEBRUARA: Vaga u NOVOJ vezi, Bika čeka TEŽAK period, Ovan će se zaljubiti KAO NIKAD PRE…

5. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Ako ste u vezi:

Početkom februara nećete uspeti da se uskladite niti dogovorite sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva, što će izazivati konfliktne situacije. Kako će Venera nakon toga ući u vaš znak, postaćete pristupačniji i otvoreniji ka rešavanju i uspećete da postignete dogovor. Više ćete delovati formalno nego što ćete umeti da se emotivno otvorite prema partneru. U drugoj polovini februara bićete više posvećeni jedno drugom i uspećete da vašu vezu stabulizujete zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Vaš partner će moći da razume vašu potrebu da budete emotivno povučeni jer ćete u isto vreme pokazivati podršku i na svoj način davati do znanja voljenoj osobi da vam je stalo do vaše veze.

Ako ste slobodni:

Februar će vam doneti poznanstvo sa osobom koja će najvećim delom odgovarati vašim potrebama u ljubavi i koja će zadovoljsvati vaše kriterijume. Upoznaćete se preko jednog kućnog prijatelja koji će vas preporučiti toj osobi da joj učinite neku uslugu iz vaše poslovne sfere. Prepoznaćete u toj osobi kvalitete koji će vas privući i uspećete da je osvojite jer ćete uvideti da imate dosta zajedničkog. U drugoj polovini februara ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će nakon dužeg vremena traganja i samoće naići na osobu koja će ih privući i navesti da se potrude svim snagama da je osvoje. U tome ćete uspeti, bar kada je reč o prvom koraku, da pristane na izlazak sa vama.

 

 

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Prva polovina februara vam donosi skladan odnos sa partnerom i mnogo konstruktivnih razgovora o zajedničkim planovima. Imaćete više vremena da se posvetite jedno drugom i otvoreno ćete pokazivati voljenoj osobi šta osećate. Imaćete zanimljive predloge za zajedničke aktivnosti, što će vaš partner sa oduševljenjem prihvatiti. Druga polovina februara će vam dati bolji osećaj za potrebe voljene osobe. Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi će ući u znak Riba i više ćete vremene provoditi u popunjavanju kućnog budžeta. Na samom kraju meseca će vam sekstil Sunca sa Marsom pojačati strasti i uneće više dinamike u vašu vezu. Angažovaćete se oko porodičnih obaveza više nego obično.

 

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jedne prilike da uđete u emotivnu vezu ali je najbolje da ne žurite i da prvo bolje upoznate potencijalne kandidate. Važno je da napravite mudar izbor kako se kasnije ne biste razočarali. Upoznaćete na jednoj zabavi osobu koja će vam se dopasti i svojim izgledom i ličnim osobinama. U isto vreme ćete primetiti da vam neko drugi kome se vi dopadate daje signale da je zainteresovan za vezu sa vama. Krajem meseca ćete biti sigurni ko je za vas onaj pravi. Nešto starije Vodolije će uložiti dosta truda kako bi privukle pažnju osobe koja ih privlači ali koja uvek uspeva da im izmakne. Jedan slučajan susret će vam dati nadu za uspeh. Uspećete da ostavite utisak i otvoriće vam se vrata.

 

 

RIBE

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Jupiterom na početku februara doneće vam prijatne razgovore sa partnerom koji će se odnositi većim delom na planiranje zajedničkih ciljeva. Oko toga ćete uspeti da se sasvim lepo složite i ubrzo ćete se usmeriti na sprovođenje u delo onoga što se budete dogovorili. Dobro ćete se razumeti u svemu.

Merkur će u drugoj polovini februara praviti konjunkciju sa Neptunom. Vaš partner i vi ćete uspeti da se uskladite i unesete nešto kvalitetno novo u vašu vezu, što će vas zbližiti i doneti vam više lepih zajedničkih trenutaka. Osećaćete šta je vašem partneru potrebno da bi bio srećan i zadovoljan. On će vama ispuniti jednu želju. Više ćete izlaziti.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi više zabave i izlazaka sa društvom, što će vam olakšati da upoznate nekog ko će vam na prvi pogled privući pažnju. Osoba koja će vam se dopasti delovaće neobično i izdvajaće se svojim nesvakidašnjim načinom razgovora koji se ne dotiče uobičajenih tema već interesovanja za naučno-filozofske teme. Otkrićete da delite neka zajednička interesovanja i poželećete da se bolje upoznate. Do kraja meseca ćete ući u vezu sasvim spontano i bićete srećni.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu koja će im delovati kao srodna duša, ali će već na početku nailaziti na teškoće u međusobnoj komunikaciji. Biće vam potrebno više truda da se nađete na istoj talasnoj dužini. Počećete da se viđate.

 

 

Izvor: Mesečni horoskop

Stranice: 1 2 3 4