DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 7. februar: Bik uči iz iskustva, Lav na sastanku, Strelac na putu, Škorpiji stiže nova ljubav…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 7. februar: Bik uči iz iskustva, Lav na sastanku, Strelac na putu, Škorpiji stiže nova ljubav…

6. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Aktuelni planetarni poredak uticaće na jednu bitnu odluku koja se tiče vašeg ljubavnog života. Mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka će poželeti da izađu iz partnerskog odnosa u kome su već duže vreme nezadovoljni. Svi oni koji su slobodni, odlučiće da više pažnje posvete sebi, fizičkom izgledu i zdravlju. Budite istrajni u svojim namerama.

BIK

Nezadovoljstvo koje osećate već duže vreme, danas će da rezultira otvorenim verbalnim sukobom sa vašim najmilijima. Kako to obično biva, osobe koje su vam bliske i pritom ni najmanje krive za vaše neuspehe, prve stradaju. Proći će dosta vremena pre nego što ponovo zadobijete njihovu naklonost. U međuvremenu, naučite iz sopstvenog iskustva, kad već niste iz tuđeg.

BLIZANCI

Poželjno bi bilo da emocije ostavite po strani u jednom razgovoru u kome ćete danas učestvovati. Najbitnije je da budete racionalni koliko god je to moguće – zaboravite na fantazije i sanjarenja. Pred vama je problem koji možete da rešite samo združenim snagama. Poradite na toleranciji – očekujete da je dobijete, a niste spremni sami da je pružite.

 

RAK

Učestvovaćete u jednom razgovoru koji se tiče problema iz prošlosti vezanog za vaš ljubavni život. Danas shvatate da se istorija ponavlja i da je krajnje vreme da nešto promenite. S obzirom da i dalje vidite sebe pored aktuelnog partnera i smatrate da postoje šanse za zajedničku budućnost, preuzmite inicijativu i popričajte o ovim temama. Govorite direktno, iz srca, bez okolišanja.

LAV

Danas ste izuzetno strastveni, ali i avanturističkog duha, pa bi bilo dobro da sa voljenim bićem otputujete negde gde ćete uživati u nežnostima i novim iskustvima. Ukoliko ste još uvek singl, neko koga ste od nedavno upoznali je vredan svakog vašeg truda – ne oklevajte, nego načinite prvi korak. Druga strana će odgovoriti na vaš poziv za izlazak.

DEVICA

Ukoliko ste skloni preteranim reakcijama, nepoverenju i sumnji u vernost partnera, pred vama je jedan izuzetno naporan dan. Pružiće vam se mnogo prilika da bezrazložno okrivite voljenu osobu i da posle ni ne osetite grižu savest. Pod hitno morate da se menjate. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u veze sa nekim ko je u odnosu na njih potpuna suprotnost.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3