DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 7. februar: Bik uči iz iskustva, Lav na sastanku, Strelac na putu, Škorpiji stiže nova ljubav…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 7. februar: Bik uči iz iskustva, Lav na sastanku, Strelac na putu, Škorpiji stiže nova ljubav…

6. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Vaš ljubavni život intrigira mnoge u vašem neposrednom okruženju, a vi im dajete dosta povoda za takvo razmišljanje. Neka nerazjašnjena priča iz prošlosti vas prilično opterećuje i verovatno trošite energiju na naporne razgovore sa bivšim partnerom. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će upoznati osobu koja je zauzeta, ali to bi mogao da bude početak jednog lepog prijateljstva.

VODOLIJA

Danas biste mogli biti na iskušenju da uđete u tajnu vezu sa mlađom osobom koja je od početka osuđena na propast. Ovo vam zaista nije potrebno, jer mnogo više gubite nego što biste mogli da dobijete. Velike su šanse da bi istina u veoma kratkom roku izašla na videlo, a vi biste pritom ostali bez stalnog partnera. Ne postupajte nepromišljeno.

RIBE

Pre nego što donesete neke odluke vezane za vaš ljubavni život, savetujte se sa nekim za koga sigurno znate da je bio u sličnoj situaciji kao vi. Iskustvo te osobe pomoći će vam da ispravno postupite. Ne tražite lak izlaz iz situacije i zaboravite na usputni flert – to bi samo moglo da vam zakomplikuje život. Ako vam je zaista stalo do osobe sa kojom provodite vreme, učinite sve što je u vašoj moći.

Stranice: 1 2 3