NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi ZAVODE SVE OKO SEBE, Lavovi bez KONTROLE, a pred Vodilijama PRAVA drama!

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi ZAVODE SVE OKO SEBE, Lavovi bez KONTROLE, a pred Vodilijama PRAVA drama!

9. veljače 2019. 0 By Admin 1

Šta nas čeka u sedmici od 11. do 18. februara? Pogledajte detaljnu astro prognozu!

 

OVAN

Hrana
U ovoj sedmici prija vam sve što je konkretno – konkretni ljudi, konkretna dešavanja, pa i „konkretna“ hrana. Još ako je prijatna i za oko, lepo aranžirana – sreći vašoj kraja nema….A ukoliko na kraju obroka ide i poveće parče torte ili kolača – ekstaza je potpuna….

Ljubav
Partner se trudi oko vas, ali vi smatrate da je samo jak na rečima, a da delima nikako da dokaže svoju privrženost i emociju prema vama. Potrebni su vam „opipljivi“ dokazi ljubavi – ove nedelje je taman mlad Mesec u vašem polju strasti – odličan momenat da unesete više vatre u vaš odnos, ali one fine koja donosi osmeh na lice….U ovoj nedelji postoji šansa da se Ovnovima, bili oni slobodni ili zauzeti javi osoba sa kojom su imali jako dobar odnos ranije, moguće čak i simpatije. Zagolicaće vas komunikacija sa njom, a u kom pravcu će situacija ići na dalje, to zavisi samo od vas. Oni koji su usamljeni, sem te neke prošlosti, ove će nedelje tako lepo flertovati, tako se fino zabaviti i uživati u društvu suprotnog pola…

Posao
U prvom delu nedelje moguće je obnavljanje saradnje ili kontakt od strane osoba sa kojima ste ranije radili. Nudi vam se nastavak, ovog puta pod nešto povoljnijim uslovima. Iako sve izgleda na prvi pogled kao odlična poslovna šansa, treba biti oprezan da vam nešto ne promakne. Tokom ove nedelje lakše ćete pronalaziti zajednički jezik ili rešenja za probleme sa onima koji su vam poslovno važni. Od ove sedmice ulazite u period velikih promena.

Novac
Sto kombinacija vam je u glavi kada je novac u pitanju. A izgleda da će neke od njih ove nedelje i uroditi plodom. Nije loše, nije….

Zdravlje
Ove nedelje vam je raspoloženje na mnogo višem nivou nego inače. Uglavnom ćete se osećati dobro. Stariji neka češće kontrolišu pritisak.

 

 

 

BIK

Hrana
Trudite se da ne preterujete ni u čemu, ali to će tokom ove sedmice povremeno biti težak zadatak za vas. Pojačana je potreba za uživanjem u slatkim i slanim zalogajima – u stvari, potrebno vam je opuštanje, a to trenutno pronalazite samo u hrani…

 

Ljubav
Konačno ste se opametili i umesto da skačete za svaku sitnicu i da dozvolite da vas sve izbacuje iz takta – sada počinjete da igrate malo promućurniju igru sa voljenom osobom. Malo ćete da taktizirate, malo da budete nedostupni, da ne skačete na svaki partnerov poziv. Distanciraćete se od svojih emocija i krenuti da razmišljate glavom, a ne srcem. Voljena osoba će biti zaintrigirana vašim ponašanjem i početi da vam posvećuje više pažnje. Ukoliko ste usamljeni, u vama je ponovo počela da se budi želja za društvom, za provodom, jednostavno – mesto vas ne drži. Neka eks simpatija će krenuti sa jačim kontaktima, pokušavajući da vas podseti na sebe. Imate izbor, ne zaboravite to!

Posao
Situacije oko vas u poslovnom segmentu nisu bajne, ali konačno ćete uspevati da ne dozvolite da vas to suštinski dotiče. Jednostavno – ne možete više da se nervirate oko svega i oko svakog. Em ćete se vi osećati bolje, em ćete funkcionisati lakše nego u prethodnom periodu. Odradićete dosta onoga što ste propustili, a pokrenuće se i neki kontakti iz prošlosti. Podsetite neke ljude na sebe, ništa vam neće škoditi a može da vam donese čak i novu poslovnu priliku.
Novac
Malo ste se rasuli kada su troškovi u pitanju, ali lepo uspevate da nekako sve dovedete na svoje mesto. Moguće naplate potraživanja iz prethodnih perioda.

Zdravlje
Počinje da vas „drma“ želja da se pokrenete, ali joj se bar za sada vrlo uspešno odupirete. Zaista je vreme da budete fizički aktivniji. Itekako će vam prijati.

 

 

BLIZANCI

Hrana
Imate vi sad preča posla nego da gubite vreme na pripremu obroka, mnogo više će vam odgovarati neki brzi, usputni zalogaji. No, ovo se može odraziti na vaše varenje, pogotovo u danima oko vikenda. U tom periodu vodite računa i o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite.

Ljubav
Komunikacija trenutno ne funkcioniše najbolje u vašim emotivnim relacijama. Vi ste okupirani mnogim situacijama, pitanjima koja vam se vrzmaju po glavi, pa partneru delujete kao da ste distancirani i okrenuti samo svojim potrebama. Pošto su u drugom delu nedelje mogući i neki nesporazumi, bilo bi fino da se potrudite da ih rešavate što pre. Ukoliko ste usamljeni, definitivno je da ste se pokrenuli. Lako sklapate nova poznanstva, slatko vam je da flertujete, da izlazite, da uživate. No, ne bih rekla da je vaše interesovanje usmereno samo ka jednoj osobi, moguće je da trenutno ni sami ne znate šta i koga želite. Osoba sa kojom se odavno niste čuli niti videli dolazi ponovo u vašu blizinu. Moguć je susret.
Posao
Vi ste uglavnom pozitivni, pa na neki lakši način uspevate da baratate situacijama koje bi vam u drugim prilikama donosile samo nerviranje. Sada kao da ne dozvoljavate da vas tako nešto dotiče. Neko može u ovoj nedelji ispuniti obećanje koje vam je dao, olakšati vam ili vam čak otvoriti nove poslovne mogućnosti. Ulazak Jupitera u vaše polje poslovnih partnerstava može doneti susret sa osobom koja je bitna za vašu poslovnu budućnost i koja vam može biti od velike koristi.

Novac
Malo ste zadovoljni, malo niste. Možda biste bili stabilniji po pitanju finansija kada biste prikočili po pitanju nekih troškova.

Zdravlje
Gubićete dosta energije na to što pokušavate da funkcionišete odjednom na sto strana. Poboljšajte ishranu. Stariji – ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku.

 

 

RAK

Hrana
Ah te emocije….Upravljaju vam životom u potpunosti, pa i segmentom ishrane. Sada, kada ste emotivno baš potaknuti bi bio pravi momenat za promene, za nov režim ishrane, za dijetu. Videćete koliko ćete se bolje osećati.

Ljubav
Da je sve savršeno sa partnerom – pa i nije. Da se može popraviti u ovoj nedelji – pa može itekako! Na nebu mlad Mesec, a vi spremni za nov početak. Spremni da bijete bitke za ljubav i da iz njih, naravno – izađete kao pobednik. Moguće je da povremeno provejava nepoverenje ili sumnja, ali otvoren razgovor sve leči, to znate i sami! Oni koji su usamljeni – vaše polje ljubavi je aktivirano mladim Mesecom i vi ste spremni da se zaljubite do nosa. Još samo da pronađemo tog nekog pravog i priča može da počne. A za tako nešto postoje šanse, jer vaša otvorenost za emocije privlači nove ljude u vaš život. Ima tu zanimljivih situacija i preko posla, ali vas i neko vama vrlo blizak može upoznati sa novom osobom…

Posao
Puno posla, dosta obaveza za koje ste svesni da ste ih zapostavili i kojima je zaista vreme da se posvetite što pre. Ne dozvolite da vam se stvari nagomilavaju jer uskoro ulazite u period kada vam se to može obiti o glavu. Proveravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer ste pomalo konfuzni i skloni tome da neke poslove otaljavate. Jupiter ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice i svakako će vam doneti dobrobiti svojim tranzitom u narednih godinu dana, ali to ne znači da ga trebate dočekati u poslovnom haosu.

Novac
Mogućnosti za dodatne zarade preko hobija, preko kreativnosti i novih ideja. Ukoliko trgujete bilo kojom vrstom robe – naplatite odmah, odloženo plaćanje može samo da vam donese glavobolju.

Zdravlje
Svesni ste vi i sami da nešto morate menjati u svojim životnim navikama. Više se krećite, ali nađite vremena i za odmor i opuštanje. Stariji Rakovi – proverite krvnu sliku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4