NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi ZAVODE SVE OKO SEBE, Lavovi bez KONTROLE, a pred Vodilijama PRAVA drama!

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi ZAVODE SVE OKO SEBE, Lavovi bez KONTROLE, a pred Vodilijama PRAVA drama!

9. veljače 2019. 0 By Admin 1

ŠKORPIJA

Hrana
Mlad Mesec u vašem znaku ove sedmice pokrenuće one pozitivne promene po pitanju ishrane koje su vam sada toliko potrebne. Sada se mogu preseći neke loše navike, sada se može pokrenuti zdraviji način života i ishrane.

 

Ljubav
Za one u emotivnim vezama i brakovima ovo je izuzetno važna sedmica. Naime, u njoj se mogu napraviti oni pravi koraci ka stabilizaciji i konačnom sređivanju pomalo poljuljanog odnosa sa voljenom osobom. Jedno drugom ste sada podrška i potpora, što donosi talas dobre energije u vašu vezu. I vi sada mnogo toga sagledavate na drugačiji način i spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Ukoliko ste usamljeni, izlazak, druženje sa prijateljima ili jače aktivnosti na društvenim mrežama – mogu u vaš život doneti staru simpatiju ili poznanika. Iako ste smatrali da ste ovu osobu davno zaboravili ili prevašili – primetićete da vam izuzetno prija kontakt sa njom. Gde će i da li će to uopšte negde voditi – videćemo..

Posao
Odlična nedelja za pokretanje i za nov način sagledavanja svih situacija u poslovnom segmentu. Mlad Mesec u vašem polju ličnosti uvodi vas u period inicijative, najpre kada su neke vaše ideje ili privatni poslovi u pitanju. Pred vama su neke vrlo bitne odluke i sada ćete moći da ih jasno razmotrite i povučete pravi potez. Neko vrlo uticajan i poslovno jak, a može biti i stranac, predlaže vam posao koji bi mogao da iz korena izmeni vašu najpre – finansijsku situaciju. Vredi, samo ne treba žuriti previše.

Novac
Jupiter, planeta koja vlada vašim finansijama, ušao je u vaše polje novca. Bića para, drage Škorpije, samo nemojte da očekujete da momentalno budete zatrpani njima.

Zdravlje
Čini vam se da, kada biste mogli da utišate svoje nemire i strahove, osećali biste se savršeno. Lek je u fizičkoj aktivnosti i u druženju sa pozitivnim ljudima.

 

 

STRELAC

Hrana
I da – Jupiter ulazi u vaše polje ličnosti polovinom ove nedelje, u svoje vladarstvo i mesto gde je izuzetno jak i od velikog uticaja. Sada bi bio pravi trenutak da podvučete crtu i okrenete se zdravijem načinu ishrane. Možete vi to.

Ljubav
I evo razloga za radovanje vama! Posle svih peripetija vezanih za vaš emotivni život, kroz koje ste prolazili godinama unazad – u ovoj nedelji vaš vladar Jupiter prelazi u vaš znak. Sreća i optimizam će se vratiti u vaš život i to u velikoj meri! Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije odnose. Ukoliko ste bili u nekoj vrsti svađe, do pomirenja može doći tokom ove sedmice. Oni koji su usamljeni imaju vrlo zanimljivu komunikaciju sa suprotnim polom. Može biti više osoba oko vas sa kojima fletujete i koje vam donose osmeh na lice. Ne žurite sa ulaskom u vezu, pustite da se neke kockice poslože same od sebe….

Posao
Da vas neko posmatra sa strane pomislio bi kako vi sa lakoćom završavate more raznoraznih obaveza. A niko u suštini ne zna koliko je to vama trenutno opterećujuće. Da, imate energiju i tu nije problem. Ali povremeno ne znate na koju stranu pre da se okrenete. Merkur, koji je trenutno u vašem znaku i u svojoj retrogradnoj senci, ali i kvadratu sa Neptunom – ne daje vam jasnu sliku kada su predlozi i dogovori u pitanju. Za konkretizaciju bilo čega bilo bi najbolje da malo sačekate.

Novac
Finansijskih rezultata koji vam donose zadovoljstvo će biti u ovoj nedelji. Ali, to ne znači da ste stabilni i da možete da se rasipate.

Zdravlje
Solidna zdravstvena situacija kod mlađih Strelčeva. Ipak, mogli biste da pojačate fizičku aktivnost i uradite nešto po pitanju ishrane. Stariji – sklonost reumatičnim bolovima.

 

 

JARAC

Hrana
Nemojte svojoj ishrani pristupati rutinski i zadovoljavati se jednoličnim obrocima. Oslušnite potrebe svog organizma i delujte u skladu sa tim. Potrebno vam je više južnog voća, više vitamina, ali i nešto kaloričnija ishrana koja će vam doneti dovoljno energije.

Ljubav
Jarčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima bi trebali da na prvo mesto ove nedelje stave odnos sa partnerom. Oboma vam je potrebna promena, jer se vidi da se neka monotonija i nervoza svakodnevice uvukla između vas dvoje. Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka – potrebno vam je da vratite pozitivnu energiju sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, nedoumice oko osobe koja je ponovo u vašem životu bujaju. S jedne strane – izuzetno vam prija kontakt, ali sa druge – strahovi i nesigurnosti rade i ne usuđujete se da se prepustite. Koristite ovaj period koji je izuzetno povoljan i za nova poznanstva – spustite malo gard i dozvolite da vam se zainteresovani približe…

Posao
Merkur, koji vam je trenutno iza leđa i u svojoj retrogradnoj senci – kao da ne dozvoljava da se ono što ste planirali konačno i pokrene i realizuje. U poslednjem momentu dolazi do nekog prolongiranja, promena, vraćanja korak unazad ili pak problema sa papirologijom. No, ništa od ovoga neće vas zaustaviti u vašem pohodu ka cilju. Kao da vam prepreke samo daju vetar u leđa i krećete u bitku za njihovo prevazilaženje. Neki mudri ljudi su oko vas i daju vam podršku – saslušajte ih.

Novac
Dosta troškova u poslednje vreme destabilizovalo vas je i donosi vam povremenu zabrinutost. Ima lepih priliva ove sedmice – dići ćete se…

Zdravlje
Popravljanje raspoloženja kroz kontakte sa pozitivnim ljudima diže vas i u zdravstvenom segmentu. Gledajte da pronađete dovoljno vremena za san i odmor.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4